Privatni život jednog od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika, Ante Nobila, često je dolazio u fokus javnosti, a nedavno je 'osvanula' fotografija njegove prve supruge Jadranke i njihove kćeri Ivane, nastala prije 17 godina.

Jadranka i Ivana Nobilo na izložbi 2006.
DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL 

Radi se o fotografiji koja je snimljena na izložbi ‘Picasso i ja’ slikarice Lane Martinović Čale u siječnju 2006. godine u muzeju Mimara koju su majka i kći posjetile zajedno.

Ivana je u to vrijeme bila u vezi s pjevačem Tonyjem Cetinskim kojem je bila i menadžerica pa ih je osim emotivne veze povezivao i posao. Ivana i Tony vjenčali su se u rujnu 2007. godine u Rovinju nakon osam godina veze.

Tony Cetinski i Ivana Nobilo su bili u braku
SLAVKO MIDŽOR/PIXSELL 

Svojevremeno se pisalo o tome da je Anto Nobilo bio protiv njezine veze s Tonyjem, no čini se da se s kćerinim izborom morao pomiriti. 2006. godine stigla im je kćerkica Pia, a djelovali su kao skladan par i u braku i u poslovnom odnosu pa je mnoge iznenadilo kad se 2012. saznalo da se razvode.

Iako ju je javnost najviše zapamtila kao estradnu menadžericu, Ivana je doktorica znanosti i od 2020. dekanica Swiss School of Business and Management u Ženevi.

Ljubav je nakon Tonyja pronašla s bivšim kapetanom hrvatske odbojkaške reprezentacije i poduzetnikom Dejanom Laninovićem s kojim je 2016. godine dobila sina.

Ivana Nobilo i Dejan Laninović imaju sina
Story 

Njezina majka Jadranka je u braku s Antom Nobilom, osim Ivane, dobila kćer Niku i sina Franu. Par se upoznao u Karlovcu te su bili 28 godina u braku. Ona je 2004., nakon njihovog razvoda, iznijela šokantne optužbe protiv Nobila u intervjuu za Nacional.

'Cijeli svoj život štitila sam integritet svoje obitelji čiji je dio bio i moj bivši muž Anto Nobilo. Kako se odrekao svoje obitelji, u situaciji sam da moram zaštititi sebe i djecu. Odlučila sam istodobno izići u javnost sa svojom pričom i koristiti sve instrumente koji mi omogućavaju institucije u traženju zaštite i pomoći', rekla je tada Jadranka.

Jadranka Nobilo je bivša supruga Ante Nobila
DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL 

Tvrdila je kako je trpjela fizičko nasilje te je odlučila progovoriti da bi zaštitila svoja i prava djece i imovinu stečenu u braku te ukazala na bivšeg muža kao na zlostavljača i preljubnika. Ispričala je da ju je Nobilo pretukao u rujnu 2002. u odvjetničkom uredu u Zagrebu gdje je radila kao poslovna tajnica.

'Prebio me je tako da su mi napukle nosne kosti, na gornjoj usni je bio krvni podljev, a na leđima sam s obje strane imala ogrebotine. To pokazuje nalaz liječnika u Traumatološkoj bolnici. Počelo je u njegovom kabinetu gdje smo bili sami. Bacao me po podu i iz fotelje u fotelju. Na svu sreću sam bivša gimnastičarka i sportski tip pa sam se vrlo vješto izmicala udarcima, jer bih inače dobila teže ozljede. Nekako sam ustala, došla do vrata i izišla iz njegove sobe u prostoriju u kojoj sam radila', rekla je Jadranka koja je objasnila da se to dogodilo nakon što mu je rekla da zna za njegov preljub.

Anto Nobilo je poznati hrvatski odvjetnik
ŽELJKO HLADIKA/PIXSELL 

'U ožujku 2002. suočila sam se s činjenicom da suprug izlazi s drugom ženom, sutkinjom Općinskog suda u Zagrebu. S njome ga je vidjela kći Ivana koja u to vrijeme nije s ocem komunicirala već više od tri godine. Oni su prekinuli sve odnose zato što Nobilo nije bio zadovoljan izborom njezina dečka Tonyja Cetinskog', kazala je.

Nobilo nikad nije komentirao njezine optužbe. Od 2005. on je u braku sa sutkinjom Vinkom Maravić Nobilo.