Poduzetnik Josip Radeljak Dikan poznat je po tome da na Facebooku bez dlake na jeziku komentira aktualnosti. Dosad je više puta izvrijeđao poznate osobe, a nije poštedio ni hrvatske voditelje. U veljači je opleo po voditelju Zoranu Šprajcu i emisiji ‘Stanje nacije’ koju on vodi.

Slučajno u dosadi pade mi pogled na sada već zaista nepodnošljivi "fake sarkazam" druga Jovanovića (zvanog Šprc - po Vuku), u definitivno pljuvačkoj srpsko/hrvatskoj emisijici "Stanje Nacije"!? Negledljivo!! (i još mu Hrvateki daju TV nagradu??)’, napisao je tad.

U ožujku je opet izvrijeđao Šprajcovu emisiju.

‘Dobro molim da mi netko javi, gledamo li ovo "hrvatski" RTL ili srpski RTS!? Anti Hrvatsko/Srpsko neduhovito klistiranje STANJA NACIJE, druga Jovanovića (Šprca po Vuku) na Šolakovim kanalima, postalo je nepodnošljivo! Pa Plenković, pa Hitler, pa Huljić, pa Dačić, pa "Kosovo je Srbija", pa sve i svašta udrobljeno - e pa DOSTA NAM JE da 80% brljave emisije, pljuvanja po mrskoj mu Hrvatskoj, priča o domovini mu Srbiji i njegovima, te tako prodaje Hrvatekima SANU memorandum 2, tj. "muda za bubrege" - srpskog sveta!??’, poručio je.

Nekoliko tjedana kasnije opleo je po voditeljici i urednici RTL Direkta Mojmiri Pastorčić. Podijelio je članak s naslovom: ‘Mojmira se obrušila na popularnog svećenika: Hrvati joj žestoko uzvratili na društvenim mrežama’.

Josip Radeljak Dikan je poznati hrvatski poduzetnik
MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

Ova prepotentna DNOvinarka Tvojmira, oličenje Marije Zaharove (Putinovog podrepka) i još pod mentorskom palicom poznatog domoljuba druga Jovanovića (samonazvanog iz milja ŠPRC - po Vuku) nekažnjeno difamira sve i sva, pljucka i laže o svemu i svačemu! Tako je (rekli su mi) i o meni prije par dana u svom pamflet/programu imala uobičajenu dijareju, te vrlo neoprezno se*uckala (vjerojatno plaćena) puke laži!! Drugarica Tvojmira, kao prava dno/dnovinarka, ne provjerava sadržaj laži (koji joj plasira, valjda njena, al sigurno Šprcova crkva SPC), ne pita "čurka" drugu stranu, onu po kojoj dere!?? Neću je tužiti, jadnicu, jer što SPRCOVE više prčkaš, više nesnosno smrdi!!!’, napisao je Dikan.

Nije poštedio ni voditelja Aleksandra Stankovića. Nedavno je u emisiji ‘Nedjeljom u 2’, koju vodi Stanković, gost bio novosadski liječnik dr. Ranko Rajović.

Nepodnošljivo je ovo redovito nedjeljno (u prime timeu) "klistiranje nacije" druga domoljuba Acike, i to obavezno sa gostima "lumenima" njegovim sunarodnjacima, ovaj put za razliku iz Novog Sada (jer kod nas među Hrvatekima nema ovakvih genijalaca)!?’, poručio je Dikan.

‘Drago mi je da je ovaj supermen dr. Rajović otkrio tek ove dane "toplu vodu" te me time bacio U CRNU KRIZU, jer svi MI JADNI koji se nismo nesrećom rodili i proveli djetinjstvo pod njegovom paskom i genijalnosti, isključivo u Novom Sadu - u stvari smo "kreteni sa posebnim potrebama" !!?’, dodao je.

Josip Radeljak Dikan je poznati hrvatski poduzetnik
MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

I pitam se tko je taj "tarzan" koji nas na HRT-u namjerno (već na desetke godina) i to za naše novce, zlostavlja s domoljubom Acikom "s vetrom u kosi", koji nas čak i nedjeljom u 2 za ručkom, "je*e u mozak", po SANU memorandum 2 direktivama !!?’, zaključio je.