Poduzetnica Mirjana Hrga na Facebooku je objavila je video u kojem je otkrila ogorčenost zbog problema na koji je naišla na trajektnom pristaništu, odnosno nefunkcionalni WC.

Mirjana Hrga je bivša novinarka
Dražen Kokorić 

Ljudi vole raspravljati o krupnim stvarima. Premijerima, predsjednicima, ministrima, izbornicima… Ne vole se baviti “sitnim” stvarima. Zašto? Jer tu je moguća promjena brzo vidljiva. Ali - ovisi od nas. E, tu će većina prestati čitati ovaj tekst. Npr. “sitna” stvar je WC. OK, u odnosu na priču premijer-predsjednik “ispod svake razine” za nekoga tko “drži do sebe”, ali ljudima koji nikada neće biti ni ministri, upravo “sitnice” život znače’, napisala je.

11.4. Trajektno pristanište, jedno od svekupno dva postojeća, za jednu od najdestinacija u turističkoj Hrvatskoj - Lošinj/Cres. Ne radi. Kaže lokalni ugostitelj “Još ga nisu pripremili”. Imaju vremena. Uskrs samo što nije… Cijeli otok je u potpunosti rasturen. Ne zbog predsjednika i premijera, nego zbog nesposobnosti lokalnih. Umjesto sunca - oblak prašine i disfunkcionalnost. Kažu da će 15.6. (privremeno) zatrpati rupe. Možda sutra otvore i WC. Država, to smo mi. Bit će u najmanju ruku jednako zanimljivi i lokalni izbori jer ovo je čovjeku teško izdržati. Pa i stoci’, dodala je.

Mirjana Hrga je bivša novinarka
Dražen Kokorić 

Hrga je poznata po tome da na društvenoj mreži bez dlake na jeziku komentira aktualnosti i dijeli anegdote iz privatnog života.