Poznati hrvatski poduzetnik i ugostitelj, Nenad Šepak, javnosti je poznat kao partner glumice Ornele Vištice. Kako je krajem 2022. ekskluzivno doznao magazin Story od izvora bliskog paru, Vištica (34) je u vezi s 30-ak godina starijim Šepakom.

Nenad Šepak u vezi je s glumicom Ornelom Višticom
MARKO PRPIC/PIXSELL 

Tko je Nenad Šepak?

U 60-im je godinama i vlasnik je dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana te bara Khala. Šepak je, kako doznajemo iz Hrvatske obrtničke komore, obnašao dužnost predsjednika Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske od 2015. do 2018. godine.

Nenad Šepak u vezi je s glumicom Ornelom Višticom
Borna Filic/PIXSELL 

Što se tiče njegovog privatnog života, poduzetnik iz prošlog braka ima troje djece. On i Ornela zajedno su više od dvije godine i žive zajedno u zagrebačkom naselju Svetice. Slobodno vrijeme, šuška se, vole provoditi u šetnjama prirodom, druženju s prijateljima i na obiteljskim zabavama. Ipak, svoju ljubav ne žele dijeliti s javnosti.

Ornela Vištica je poznata glumica
Instagram 

No zato je Vištica prije nekoliko dana otkrila sretne vijesti.

'Evo i službeno od danas sveučilišni magistar međunarodnih odnosa i diplomacije', napisala je i dodala kako se dodjela diploma održala u ZKM-u u Zagrebu.

'Nije tajna kako sam oduvijek voljela učiti te kako je gluma moja strast i prvo zanimanje, a istraživanje, promišljanje, čitanje put otkrivanja znanosti. Težinski prosjek ocjena i nije tako loš (piše 4,81.) Ovo je za mene jedan korak više u istraživanju diplomacije i međunarodnih odnosa, a posebno uloge kulturne diplomacije. Hvala svima koji su bili dio ove priče, koja ne završava… jer noću kad se spusti san nad gradom jedna lampa dugo u noć uvijek svijetli', poručila je lijepa Mostarka.