Kći poznatog sesvetskog tajkunaMarijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, koja je vlasnica i direktorica Medicinsko estetskog centra u Zagrebu, na Instagramu se raspisala o tome što znači imati vlastiti posao.

Lucija Šarić je kći tajkuna Marijana Šarića
Instagram 

'Odradi smjenu (jer neke stvari ti radiš najbolje), Fina/banke, zapošljavanje/intervjui, konstantna briga i fokus 0/24, stalno rješavanje međuljudskih odnosa/psiholog po potrebi, vođenje društvenih mreža, direktor, osobni kupac, domar po potrebi/stručnjak za uređenja', napisala je i dodala: 'Trenutno nas je sve zajedno 18 u timu, da nema Marka već bih odavno pukla'.

Lucija Šarić se raspisala o tome što znači imati vlastiti posao
Instagram 

Njezina tvrtka nedavno je proslavila osmi rođendan.

'Tako smo mi dogurali do 8. rođendana. 8 godina smijeha i sreće, 8 godina stresa i nervoze, 8 godina truda i zalaganja. Svaka godina je bila posebna i ne bih mijenjala niti jednu jer danas ne bi bili tu di jesmo… Sutra nam nosi neka nova poglavlja i nove ciljeve, a ja sam nikad spremnija na još više i bolje. Drage moje cure i dragi naši klijenti hvala vam na svemu', napisala je u opis fotografije na kojoj pozira s radnicama i tortom.

Luciju je javnost upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu 'Život na vagi'. U rujnu 2022. udala se za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.