Poduzetnica Iva Todorić otkrila je što je za nju sreća.

Ima ona pjesma ‘nije sreća para puna vreća’. Ja sam to živjela i ja sam živ primjer toga, tako da svim gledateljima mogu reći da novci nisu ono što te čini sretnim, novci su ono što ti daje slobodu u životu, a ono što te čini sretnim su male stvari’, rekla je za IN magazin.

Iva Todorić je poznata hrvatska poduzetnica
Instagram 

Iva ima troje djece – kćeri Taru te sinove Ivana i Antu, koje je dobila s bivšim suprugom Hrvojem Balentom.

Nisam zahtjevna mama i ne mislim da su ocjene najbitnija stvar u životu. Ono čim se ja vodim je da moja djeca budu sretna. Ja kad njih vidim da su sretni, smatram da sam napravila uspjeh u životu i odgojila sretne osobe. Ako čovjek ne zna biti sretan, mislim da to nije to. Ali opet, svatko od nas ima svoju definiciju uspjeha u životu, a moja definicija uspješne mame je da imam sretnu djecu tako da onda mislim da sam uspješna mama’, poručila je.

Iva Todorić je poznata hrvatska poduzetnica
John Pavlish 

Također, progovorila je o modi.

Što se tiče mode, ja sam uvijek imala višak kilograma i onda nikad nisam mogla pratiti modu kao što bih je možda pratila da sam bila manekenske građe, tako da sam ja uvijek sebe oblačila tako da to izgleda kako treba’, ispričala je.

Iva Todorić je poznati hrvatski poduzetnik
EMICA ELVEDJI/PIXSELL 

‘Ja sam u životu skinula i dobila jako puno kila, ali stvar je toga da se čovjek treba dobro osjećati. Ako se čovjek dobro osjeća, čak i kile nisu problem, tako da mislim da je ključ toga da se možeš pogledati u ogledalo i reći: ‘Lijepo izgledam’, a ja sebi lijepo izgledam, bez obzira što imam još uvijek sigurno 10-15 kila viška, ja si dobro izgledam, zaključila je.