U Palm Beachu na Floridi kruže glasine da je milijarder Jeff Bezos pokušao kupiti luksuzno imanje Howarda Sterna za 300 milijuna dolara.

Veliki trač koji ovdje kruži je da je Jeff Bezos kupio kuću Howarda Sterna u Palm Beachu za 300 milijuna dolara’, rekao je jedan stanovnik novinarima.

Lauren Sanchez i Jeff Bezos su zaručeni
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jeff Bezos i Lauren Sanchez potragu za kućom u Palm Beachu okončali su kupnjom dva hektara imanja uz ocean trenutačno u vlasništvu drugog poznatog lokalnog para. Očekuje se da će cijena prijeći 300 milijuna dolara’, stoji na objavi magazina Palmer na Instagramu.

Page Six se raspitivao o tome događa li se zaista ova prodaja.

Nije istina! Howard je rekao Bezosu da nije za prodaju, čak ni za 500 milijuna dolara!’, rekao je izvor.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Također, izvori bliski Bezosu i Sternu za Page Six su rekli da glasine nisu istinite. Jedan od njih otkrio je da Bezos uopće ni ne traži nekretninu u Palm Beachu, jer je već kupio tri vile na Indian Creeku u blizini Miamija, što ga je koštalo 237 milijuna dolara.

Jeff Bezos 'počastio se' novom vilom na elitnom otoku Indian Creek u Miamiju
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsjetimo, Bezos već godinama ljubi Lauren Sánchez, a par se zaručio 2023. nakon gotovo pet godina veze. No čini se kako će 'plastična ljubavnica' morati još malo pričekati kupnju nove nekretnine.

Fotografije Lauren Sanchez i Jeffa Bezosa pogledajte u galeriji:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lauren Sanchez i Jeff Bezos