Poduzetnik Josip Radeljak Dikan na Facebooku je podijelio snimku na kojoj ruski predsjednik Vladimir Putin izlazi iz automobila, a zatim uđe u veliku zgradu na kojoj ga čeka crveni tepih i hrpa ljudi koji ga dočekaju pljeskom.

Pogledajte molim vas ovaj "veličanstveni" KULT LIČNOSTI bolesnog patuljka PRTINA! Ova spodoba već desetljećima ima svoj prstić patuljka na nekom "crvenom dugmiću" o kojemu ovisi opstanak svijeta!!?? ZAŠTO i KAKO TO!?’, napisao je.

Dikan je poznat po tome da komentira aktualnosti, a nedavno je opleo po članovima hrvatskog žirija na Eurosongu, koji su irskoj predstavnici dali osam bodova.

Sram vas bilo bljutavci’, poručio je.

Irska predstavnica na Eurosongu, Bambie Thug, natjecala se s pjesmom ‘Doomsday Blue’ i bila je jedan od favorita. Također, bila je među onima koji su imali najviše pregleda na YouTubeu nakon polufinala.

Razlog za to je njezin kontroverzni nastup, koji je dio gledatelja oštro osudio nazivajući ga sotonističkim. Irska je na kraju završila na šestom mjestu, što je dobar rezultat s obzirom na to da nije bila u finalu Eurosonga od 2018. godine.