Bivša novinarka, poduzetnica Mirjana Hrga, na Facebooku je oplela po političaruGordanu Bosancu koji je nositelj liste stranke Možemo! za Europski parlament.

Dok sam tu na otoku, nemam (bar ja), ništa osim četiri kanala TV-a. Nedjeljom ujutro, neselektivno pustim YouTube. Zavrti mi se neka debata Nove TV, za europske izbore… Na dodatak u rečenici 'ako Bog da' kandidata konzervativne opcije, uključuje se lik iz Možemo i posprdnim tonim dodaje: 'I Majka Božja…’. Prezime mu je Bosanac. Ime ne znam. Ali sve je rekao o sebi. I opciji koja ga šalje u studio jedne televizije s nacionalnom koncesijom… Pri tom, zaziva 'pluralizam', ali isključuje svakog tko spomene jednu od najjačih tradicijskih osnova hrvatskog naroda: Boga. To su za njega radikali’, napisala je.

Dakle, osjećam da sam to i ja, po njegovoj definiciji. Ja, koja na uštrb sebe branim pravo Palestinaca na opstanak. Oni su Muslimani. Nikada ih nisam nazvala radikalima. Tko tom liku daje legitimitet? Nije dovoljno furati se na ležernost, peace & love, malo marice i svih vidova slobode. Sve to može. Ali ne na štetu drugih. Nisu baš svi drugaciji smeće. Štoviše. S podsmjehom i oprezom vas promatraju’, dodala je.

Mirjana Hrga je bivša novinarka
Dražen Kokorić 

Motao se taj tip po Pakracu još za vrijeme Domovinskog rata sa nekim volonterima, sa blago rečeno vrlo sumnjivim namjerama’, komentirao joj je objavu pratitelj.

Mirjana Hrga odgovorila pratitelju
Facebook 

Nakon ovoga što je izgovorio, ne zanima me tko je i što je. Ovakve neočekivane stvari su najbjednije. Sve je rekao’, odgovorila je Hrga.