Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON PRVOG RAZVODA SIN GA SE JAVNO ODREKAO: Horvatinčić ima dva propala braka, a s njom je bio u trenutku nesreće

Ljubavni život Tomislava Horvatinčića privlačio je pozornost javnosti.

 Tomislav Horvatinčić ima dva propala braka Izvor: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Kontroverzni poduzetnik Tomislav Horvatinčić, koji od srpnja 2021. služi zatvorsku kaznu od 4 godine i 10 mjeseci zatvora zbog pomorske nesreće u kojoj je 2011. stradao talijanski bračni par, nedavno je opet viđen kako slobodno šeće.

Naime, u veljači je snimljen tijekom šetnje Cvjetnim trgom, gdje inače ima stan, u društvu jedne žene i jednoga muškarca. Video njegove šetnje objavio je Jutarnji list.

 Tomislav Horvatinčić ima dva propala braka Izvor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Prije toga su ga kamere ‘ulovile’ u listopadu prošle godine kad je bezbrižno kupovao kestene u društvu mlađahne plavuše, a mi smo se odlučili prisjetiti njegovog burnog ljubavnog života.

Horvatinčić iza sebe ima dva propala braka, s Vesnom Horvatinčić i s Nelom Horvatinčić. S prvom suprugom Vesnom u braku je bio 24 godine i s njom je dobio dvojicu sinova: Tomislava Domagoja i Krešimira. S razvodom se Tomislav teško mirio, a opisao ga je kao 'dramatičnog i bolnog'.

 Tomislav Horvatinčić ima dva propala braka Izvor: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Zanimljivo je da ga se 1997. javno odrekao njegov stariji sin Tomislav Domagoj koji je iznio brojne optužbe protiv oca u velikom intervjuu za jedan hrvatski tjednik.

Tvrdio je tom prilikom da je njegov otac glavni krivac za raspad braka s njegovom majkom pri čemu ga je optužio da ne mari za obitelj, da se bavi sumnjivim poslovima te ga nazvao pijancem i serijskim preljubnikom.

 Tomislav Horvatinčić ima dva propala braka Izvor: GRGO JELAVIĆ/PIXSELL

Horvatinčić je kasnije tvrdio da se sa sinom pomirio i da su u dobrim odnosima. Njegova druga supruga bila je Nela Horvatinčić s kojom je u braku ostao devet godina. Razveli su se, kako je ona potvrdila za medije, u veljači 2010. godine.

Da, to vam je već stara vijest. Razveli smo se u veljači, ali ne pada mi na pamet da o tome javno pričam, nisam takva osoba’, prokomentirala je to Nela kratko kad je u kolovozu iste godine vijest procurila u medije.

 Nela Horvatinčić druga je supruga Tomislava Horvatinčića Izvor: STORY ARHIVA

Horvatinčić je pak o privatnom životu nerado govorio, no za suprugu Nelu je u više navrata izjavio da mu je ona ‘najvažnija i najveća potpora u životu is svim projektima’. Naime, s Nelom je osim u ljubavi partner bio i u poslovnom životu te je u njegovoj tvrtki bila zadužena za odnose s javnošću.

Treća ljubav Tomislava Horvatinčića bila je Anica Đerđa Dilber, osobna bankarica koju je upoznao kao klijent banke u kojoj je radila.

 Tomislav Horvatinčić ima dva propala braka Izvor: STORY ARHIVA

Anica Đerđe je slobodna žena, a ja sam slobodan muškarac. Svatko može biti s kim hoće, uostalom, mi smo stari prijatelji’, rekao je Horvatinčić za Story kad se saznalo za njihovu vezu.

Inače, Anica je bila s njim na jahti u trenutku nesreće koja je uzrokovala smrt talijanskog para Salpietro nedaleko od Primoštena.

Povezane Vijesti