Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IVICA I VESNA TODORIĆ U BRAKU SU SKORO 50 GODINA: 'Moj suprug samo je radio, a ja sam bila sama s djecom'

Vesna i Ivica Todorić vjenčali su se 1975. i imaju troje djece.

 Ivica i Vesna Todorić u braku su od 1975. Izvor: Profimedia

Ivica Todorić (72) nekad je bio jedan od najutjecajnijih i najbogatijih hrvatskih poduzetnika, a njegov život na kojem su mu mnogi zavidjeli promijenio se padom Agrokora. Medijima i javnosti oduvijek je bio zanimljiv njegov privatni život, odnosno djeca i supruga Vesna.

 Vesna i Ivica Todorić u braku su od 1975. Izvor: Robert Gašpert

Ona je prije s Ivicom živjela u Londonu, no u međuvremenu su se vratili u hrvatsku metropolu i ne žive raskošno kao nekoć, prije pada Agrokora. Todorić, koji je rođen u mjestu Kloštar Ivanić i uzdignuo se od posla s cvijećem do vodećeg poduzetnika u Lijepoj Našoj, oženio se s kćeri automehaničara Ivice Bašića, Vesnom Bašić u Zagrebu u crkvi sv. Marka 12. srpnja 1975. godine.

 Vesna i Ivica Todorić u braku su od 1975. Izvor: Profimedia

Par je spojila i ljubav prema ekonomiji, koju su oboje diplomirali, a godinu dana nakon vjenčanja dobili su kćer Ivu. Sin Ante im je stigao 1978., a nekoliko godina kasnije su dobili i najmlađe dijete, sina Ivana. Vesna je kroz godine izgradila imidž samozatajne supruge, a pojavljivala se samo na najvažnijim događajima s Ivicom. Ipak, oglasila se nakon pada Agrokora i otkrila 2017. što misli o drami koju je njezina obitelj proživljavala.

 Vesna i Ivica Todorić u braku su od 1975. Izvor: Profimedia

'Nikad u životu nisam mislila da bi nam se ovako nešto moglo dogoditi. Nemam riječi kojima bih opisala kako se osjećam u trenucima kad mi supruga tretiraju kao najvećeg krivca u zemlji za koju je srcem radio više nego za svoju obitelj. Moj suprug samo je radio i radio, a ja sam 40 godina bila sama s mojom djecom. I na godišnjim odmorima nikad nije mogao biti s nama zbog svojega posla i sad nam se to ovako obije o glavu', rekla je za 24sata.

 Vesna i Ivica Todorić u braku su od 1975. Izvor: Profimedia

Vesna je uz svog muža bila u najtežim trenucima i vjerno ga je čekala dok je bio u istražnom zatvoru. Supružnici danas žive mirnim životom podalje od očiju javnosti. I dok Ivicu kamere ponekad ‘ulove’ dok dolazi na sud, Vesnu gotovo nikad ne viđamo.

Povezane Vijesti