Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE PODUZETNIK KOJI JE OŽENIO PARIS HILTON? Dolazi iz utjecajne obitelji i ima dijete koje ne viđa

Autor Mislav Bosančić

Američki mediji otkrili su da suprug Paris Hilton, Carter Reum, ima tajnu kćer.

 Carter Reum i Paris Hilton u braku su od 2021. Izvor: Profimedia

Poduzetnik Carter Reum (42) svjetskoj javnosti je poznat kao suprug Paris Hilton (42). Baš kao i ona, ovaj milijunaš dolazi iz utjecajne i bogate obitelji. Njegov otac W Robert Reum bio je bivši predsjednik i izvršni direktor tvrtke Amsted Industries sa sjedištem u Chicagu, jednog od najvećih privatnih poduzeća u SAD-u.

 Carter Reum i Paris Hilton u braku su od 2021. Izvor: Profimedia

Kad je Robert 2017. preminuo od raka, ostavio je iza sebe bogatstvo procijenjeno na gotovo sedam milijuna dolara, zajedno s više domova na Srednjem zapadu. Carter navodno i sam vrijedi oko 40 milijuna dolara, što je ‘sitnica’ u usporedbi s Parisinim bogatstvom koje iznosi oko 300 milijuna dolara, zarađenih od lanca maloprodajnih butika (većinom u Aziji i na Bliskom istoku), parfemskih linija i DJ gaža diljem svijeta.

Carter i njegov brat Courtney krenuli su očevim stopama. Oboje su započeli u Goldman Sachsu prije nego što su pokrenuli brend alkoholnih pića 'Veev' i 2018. zajedno napisali knjigu poslovnih savjeta 'Shortcut Your Startup'.

 Carter Reum i Paris Hilton u braku su od 2021. Izvor: Profimedia

Prijatelj Reumovih ispričao je za Page Six kako su se braća preselila u Los Angeles i postali ulagači u sigurnosnu tvrtku 'Ring', kao i u brend cipela 'Rothys' i 'Snapchat', koji vodi njihov prijatelj Evan Spiegel (koji se oženio manekenkom MirandomKerr).

Carteru je ovo prvi brak, a njegov prijatelj za Page Six tvrdi da nikada nije bio ženskaroš.

 Carter Reum i Paris Hilton u braku su od 2021. Izvor: Profimedia

'Carter je najvrjednija osoba koju poznajem. Tip ne staje, nevjerojatno je ambiciozan i ne trpi budale', rekao je.

Braća su ulagala i u robne marke potrošačke tehnologije od online ljekarne 'Capsule' do bankarske platforme 'Rho'.

'U pet kratkih godina svoju su tvrtku pretvorili u jednu od najboljih investicijskih tvrtki u Los Angelesu', navodi bliski prijatelj.

 Carter Reum i Paris Hilton u braku su od 2021. Izvor: Profimedia

Zanimljivo, američki mediji su otkrili da poduzetnik ima tajnu kćer s reality zvijezdom Laurom Bellizzi koja je poznata po showu 'Secrets of Aspen', a vidio ju je samo jednom otkad je rođena prije 10-ak godina. Laura je kratko bila u vezi s Melom Gibsonom i kad je 2011. bila trudna, neki su tvrdili da je glumčevo dijete. No Carter je otac djeteta s kojim Bellizzi živi u Kaliforniji.

'Ljudi koji su važni za ovu priču, znaju za to 10 godina. Carter uzdržava svoje dijete. Dok nema tradicionalan odnos otac-kći s njom, pružao joj je financijski sve otkad je rođena i to će nastaviti činiti', rekao je njegov glasnogovornik.

 Carter Reum i Paris Hilton u braku su od 2021. Izvor: Profimedia

Kako piše Page Six, Carter je potpisao dokument u kojem potvrđuje da je otac, a nikad nije tražio DNK test. Izvor blizak Lauri je rekao da je milijunaševu kćer pogodilo kada je vidjela fotografije očevog vjenčanja i osjećala se izostavljeno iz njegovog života.

'Vidjela je članke u kojima Paris i Carter pričaju o osnivanju svoje obitelji. Osjeća golemo odbijanje i da je izostavljena iz svega. Želi imati nekakav odnos s njim. Želi upoznati svog tatu i nadopuniti 'izostavljene dijelove slagalice', ispričao je.

 Carter Reum i Paris Hilton u braku su od 2021. Izvor: Profimedia

'U dobi je u kojoj je vlastiti identitet jako važan i djeca žele znati tko su i odakle dolaze. Važno je da joj on pomogne u tome. Nije stvar u Reumu ili njezinoj majci Lauri nego u tome da se dijete osjeća cijelo. Ona je apsolutno nevjerojatna djevojčica', dodao je.

Izvor kaže da se milijunaševa kći teško miri s njegovim izbivanjem iz njezina života.

'Osjeća veliku bol', rekao je.

Podsjetimo, Carter Reum i Paris Hilton vjenčali su se u studenom 2021., a početkom ove godine bogata nasljednica je na Instagramu objavila da su dobili sina.

Povezane Vijesti