Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KĆI NAJBOGATIJEG SRBINA KUPA SE U LUKSUZU: 'Novac ne može kupiti sreću, ali radije bih plakala na jahti'

22-godišnja Emma Zepter kći je srpskog biznismena Filipa Zeptera.

 Emma Zepter je kći Filipa Zeptera Izvor: Instagram

Emma Zepter je posvojena kći jednog od najbogatijih srpskih parova - Filipa i Madlene Zepter. Za nju često kažu da živi životom o kakvom mnogi mogu samo sanjati.

Dovoljan je i jedan pogled na njezin Instagram profil da bude jasno da Emma voli putovanja i umjetnost, kao i da je uglavnom stacionirana u Londonu i drugim europskim metropolama te da je miljenica obitelji.


O njezinom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da studira psihologiju u Londonu
. Zanimljivo je i to da je vila na Dedinju, koja je u vlasništvu njezinih roditelja, nazvana po njoj, a Filip i Madlena svojedobno su, još 2000. godine, na najbolji mogući način objavili vijest da je malena Ema postala član njihove obitelji.

 Filip Zepter s kćeri Emmom Izvor: MILAN MARICIC/ATA IMAGES/PIXSELL

Ušla je u naše živote jednog prosinačkog dana 2000. godine i odmah se skrasila u našim srcima gdje nam je otvorila prostor kojeg prije nije bilo. Lijepo je kada se čovjek može ostvariti kao stvaralac, a zatim postati i roditelj, a još je ljepše kada možete ispraviti nepravdu i umjesto boli stvoriti ljubav. Dogodilo mi se i prvo i drugo', rekla je tada Madlena.


22-godišnju Emmu na Instagramu prati više od 14 tisuća fanova. Luksuzne vile, avioni, bazeni i putovanja česte su teme njezinih objava na popularnoj društvenoj mreži.

 Filip Zepter s kćeri Emmom Izvor: Instagram

Novac ne može kupiti sreću, ali radije bih plakala na jahti', napisala je jednom prilikom Emma koja očito uživa u luksuzu kojim je okružena.


Njezinog oca Filipa Zeptera časopis Forbes je proglasio najbogatijim čovjekom u Srbiji na listi svjetskih milijardera za 2016. godinu. Njegovo bogatstvo tada se procijenilo na pet milijardi dolara.