Kreatori ‘South Parka’, Matt Stone i Trey Parker, u jednoj od epizoda narugali su se sa zloglasnim poduzetnikom i influencerom Andrewom Tateom koji je u petak pušten iz rumunjskog zatvora.

Andrew Tate izašao je iz zatvora
Profimedia 

U ‘South Parku’ su ga predstavili kao ‘trenera za toksičnu muškost’ i dali mu ime Alonzo Fineski. U epizodi Alonzo potegne pištolj na Randyja Marsha, a Randy mu kaže da samo pokušava pokazati svojoj djeci što je prava zabava.

Gledajte, samo se pokušavam boriti protiv poruka koje liberalna ljevica šalje mladim muškarcima o tome da su njihovi muški instinkti otrovni. Pokušavam pokazati svom sinu i njegovom malom štreberskom prijatelju što je prava zabava jer društvo želi da se srame svoje muške prirode’, kaže Randy u očitoj referenci na Tateove šovinističke izjave i ideje o muškosti.


Alonzo, držeći pištolj i cigaretu, odgovara: ‘Pozvat ću neke prijatelje’.

Međutim, u kasnijoj sceni policajci upadaju na zabavu i narede Alonzu da miruje vičući: ‘To je Alonzo Fineski, rumunjski trgovac seksualnim robljem’.

Andrew Tate izašao je iz zatvora
Profimedia 

Alonzo zatim opsuje i u odmazdi ispaljuje metke na policiju, a nakon paljbe bježi s mjesta događaja. Mnogi su očekivali da će temperamentni Tate uzvratiti na provokaciju, što obično i radi, ali ovaj put ostavio je pozitivan komentar.

Upoznao sam jednog od svojih heroja, Randyja Marsha’, napisao je na Twitteru.


Podsjetimo, on i brat Tristan uhićeni su u prosincu pod sumnjom za trgovinu ljudima, silovanje i osnivanje organizirane kriminalne skupine.