BiznismenAnte Ramljak(56) bio je u središtu pozornosti 2017. kao Vladin povjerenik za Agrokor, a povukao se iz javnosti kada je početkom 2018. dao neopozivu ostavku na to mjesto.

Iako izbjegava pojavljivanje u javnosti, Storyjeve kamere uhvatile su Ramljaka u veljači 2022. u ležernoj šetnji špicom u društvu atraktivne plavuše i dugogodišnje djevojke Nikoline Marasović.

Ante Ramljak i Nikolina Marasović na špici
Robert Gašpert 

Biznismen je uskladio smeđi kaput s tenisicama u istom tonu i trapericama. Njegova djevojka Nikolina je bila u sivom, kariranom kaputu, popularnim trapezicama i crnim čizmama na petu. Par je bio u obližnjem kafiću s prijateljima.

Inače, kako su pisali domaći mediji, Ramljak i Marasović, koji su oboje rođeni u Splitu, u vezi su od 2016., a on iza sebe ima brak s dječjom spisateljicom i bivšom TV voditeljicom Ozanom Ramljak s kojom je dobio troje djece. Ante je prije Nikoline ljubio HTV-ovu voditeljicu i urednicu Tončicu Čeljusku s kojom je prekinuo 2014.

Tončica Čeljuska i Ante Ramljak su bili u vezi od 2011. do 2014.
Dražen Kokorić 

Nikolina također iza sebe ima razvod, a bila je u braku sa sinom pokojnog splitskog kantautora Tome Bebića, Goranom Bebićem Patkom i imaju sina.

Zanimljivo je da Ante, koji je doktorirao na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu i ima 30 godina poslovnog iskustva, slovi kao miljenik žena, a mediji su mu svojedobno dali zanimljiv nadimak 'hrvatski Richard Gere'.