Otkako je krajem ožujka pušten iz rumunjskog zatvora na slobodu, zloglasni poduzetnik i influencer Andrew Tate redovito se oglašava na Twitteru. Sad je objavio video u kojem tvrdi da je otrovan i snimao je dijelove tijela koji reagiraju na navodno trovanje.


Natečeno lice. Tlak mi raste u nebesa. Koža mi gori. Ne mogu disati. Imam neku tešku reakciju ili trovanje. Danas sam pio samo kavu i vodu. Sve se odvija unazad pet minuta’, napisao je i objavio video u kojem pokazuje gdje ima osip.


No samo nekoliko sati nakon dramatične objave Tate ju je obrisao.

Ako vam kažem istinu, strpat će me u zatvor’, poručio je.


Nakon toga su njegovi fanovi počeli kreirati razne teorije zavjere, ali Andrew se potom javio novim tvitom. Objavio je plakat filma Stevena Seagala ‘Hard To Kill’.


Tate je inače poznat po bizarnim objavama. Nedavno je napisao status koji je mnoge iznenadio.

'Muškarci uvijek lažu, ali mi zapravo želimo reći istinu. Laganje je bol. Jednostavno imamo beskrajne svakodnevne bitke i ne možemo podnijeti još jednu. Ako postoji velika šansa da se izvučemo s laži, kako bi izbjegli svađu - lažemo', rekao je.


I dok su se neki u komentarima složili s njim, drugi su mu poručili da je u krivu i da govori u svoje ime. Podsjetimo, on i brat Tristan uhićeni su u prosincu pod sumnjom za trgovinu ljudima, silovanje i osnivanje organizirane kriminalne skupine.