Otkako je krajem ožujka pušten iz rumunjskog zatvora na slobodu, zloglasni poduzetnik i influencer Andrew Tate redovito se oglašava na Twitteru. Sad je objavio novi status koji je iznenadio pratitelje.

Andrew Tate poznat je po bizarnim objavama na Twitteru
Profimedia 

'Kad sam imao oko 7 godina, bio sam u kući svog prijatelja bijelca i on je rekao roditeljima da ga ostave na miru jer želi igrati videoigre. Otišao sam kući i rekao to isto svom ocu koji je Afroamerikanac. On me istukao remenom. Napisao sam ispriku na dvije stranice i moj Nintendo je bio zauvijek bačen', napisao je.


Objava je izazvala lavinu komentara, a neki su mu poručili kako ne treba generalizirati jer loših i dobrih očeva ima svugdje, neovisno o rasi. Tate je inače poznat po bizarnim objavama, a nedavno je također iznenadio statusom.

Andrew Tate poznat je po bizarnim objavama na Twitteru
Profimedia 

'Muškarci uvijek lažu, ali mi zapravo želimo reći istinu. Laganje je bol. Jednostavno imamo beskrajne svakodnevne bitke i ne možemo podnijeti još jednu. Ako postoji velika šansa da se izvučemo s laži, kako bi izbjegli svađu - lažemo', napisao je.

Andrew Tate poznat je po bizarnim objavama na Twitteru
Profimedia 

Podsjetimo, on i brat Tristan uhićeni su u prosincu pod sumnjom za trgovinu ljudima, silovanje i osnivanje organizirane kriminalne skupine.