Ivan Todorić godinama je u braku sa suprugom Milicom Mihajlović, no dio javnosti ne zna da je mlađi sin Ivice Todorića nekoć ljubio pjevačicu Lanu Jurčević. Par se upoznao u srednjoj školi i bili su vezi sedam godina.

Lana Jurčević bila je u vezi s Ivanom Todorićem
Instagram 

Redovito su punili medijske stupce pa su domaći mediji 2006. pisali kako je dvojac otišao na seminar duhovne obnove kod velečasnog Sudca u Domu za susrete u Betaniji. Ipak, ljubav je pukla nedugo nakon toga pa su prekinuli 2007. godine.

Ivan Todorić je mlađi sin Ivice Todorića
MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

Tada 22-godišnja Lana je u jednom intervjuu otkrila da za prekid nije kriva treća osoba, već su oboje zaključili da nisu još spremni ni za zajednički život, a kamoli za brak.

No oboje su danas sretni u ljubavi - Lana je godinama u vezi s dečkom Filipom Kratofilom, dok je Todorić u braku s Milicom Mihajlović. Sin Ivice Todorića i bivša manekenka zaljubili su se 2009. u New Yorku gdje je ona imala modnu reviju, dok je on tamo boravio zbog posla.

Ivan Todorić i Milica Mihajlović imaju troje djece
Robert Gašpert 

Njihova veza se brzo razvijala i ubrzo ju je upoznao Ivan upoznao sa svojom obitelji. Tajno vjenčanje održano je 2017., a prošle godine dobili su treće dijete - kćer Milu. Par ima i sina Vida te kćer Ariju.