Meksička glumica Salma Hayek je još od 2009. godine u sretnom braku s francuskim biznismenom Françoisom-Henrijem Pinaultom.

Par zajedno ima i kći Valentinu, a mnogi se od početka pitaju čime je modni mogul osvojio jednu od najljepših glumica današnjice. Također, prije nje ljubovao je s jednim od najpoznatijih supermodela svijeta, Lindom Evangelistom, no krenimo iz početka.

François-Henri Pinault i Salma Hayek imaju kći Valentinu
Profimedia 

Francois je modni mogul i vlasnik kompanije Kering koja posjeduje luksuzne brendove poput Guccija, Alexandera McQueena, Balenciage i Saint Laurenta, brendove koje nosi i njegova planetarno popularna supruga.

Od listopada 2022., prema Bloomberg Billionaires Indexu, Pinaultovo bogatstvo procijenjeno je na 33,5 milijardi američkih dolara, što ga čini 31. najbogatijom osobom na svijetu.

Francois, osim Valentine, s prvom suprugom Dorothee Lepere ima i 24-godišnjeg sina Francoisa i 21-godišnju Mathilde, dok je u aferi s manekenkom Lindom Evangelistom dobio 15-godišnjeg Augustina Jamesa.

François-Henri Pinault i Salma Hayek na crvenom tepihu
Profimedia 

Salma je, kako je više puta isticala, oduvijek željela veliku obitelj, međutim, sa suprugom je dobila samo Valentinu. Ipak, ona danas ponosno ističe da su Francoisova djeca iz prijašnjih veza i njezina djeca.

'Oduvijek sam htjela imati puno djece, a nisam mogla. Moje tijelo je, kao čudo, rodilo jedno. Ogroman blagoslov je činjenica da suprug ima još troje djece. Dakle, imam ih četiri. I svi su toliko različiti', rekla je svojevremeno.

Ipak, skladan odnos Salme i Francoisa uzdrmala je tužba Linde Evangeliste, koju je podnijela 2011. godine.

François-Henri Pinault i Linda Evangelista su imali avanturu
Profimedia 

Linda je modnog mogula odvukla na sud jer nije htio priznati sina Augustina Jamesa čije je ime prvotno skrivala. Navodno su nekoliko mjeseci bili u vezi što je on na početku odlučno opovrgavao. No kasnije je priznao da je on njegov otac, ali i da je zahtijevao od manekenke da ode na pobačaj. Pinault i Evangelista su se nagodili, a zanimljivo je da Salma nikad nije htjela komentirati tu cjelokupnu situaciju.

GetOriginalImageById (3).jpeg
Profimedia 

Ipak, društvene mreže i izjave otkrile je kako su dame u odličnim odnosima, kao i njihova djeca.