Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO SU NAJBOGATIJE HRVATICE? Malo tko zna kako izgledaju jer se ne vole hvaliti, a zaista imaju čime

U nastavku Vam otkrivamo tko su najbogatije Hrvatice i kako izgledaju.

 Lada Fiorio Tedeschi je najbogatija Hrvatica Izvor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Lijepa Naša vrvi damama kojima bi na uspjehu i zaradi pozavidjele i muške kolege. U nastavku Vam otkrivamo tko su najbogatije Hrvatice i kako izgledaju.

4. Ksenija Juhn Bojađijev

Na 4. mjestu nalazi se Ksenija Juhn Bojađijev – brokerica i dioničarka SN Holdinga, vrijednog oko pola milijarde kuna. Ona je žena iz sjene, suvlasnica SN Holdinga, dugogodišnja suradnica u svijetu biznisa poznatijeg Darka Ostoje, a opisuju je kao strogu, poslovnu žena koja štiti svoju anonimnost pa ne čudi da je malo tko za nju čuo, unatoč moći i utjecaju koji ima.

 Ksenija Juhn Bojađijev je četvrta najbogatija Hrvatica Izvor: Screenshot

3. Maja Ruth Frenkel

Na trećem je mjestu Maja Ruth Frenkel, nekadašnja zamjenica ministra gospodarstva, udana za Arona Frenkela, jednog od najbogatijih Izraelaca, a tako je postala i dio globalne poslovne zajednice. Među ostalim, vodila je i projekt izgradnje golf parka u Dubrovniku.

 Maja Ruth Frenkel je treća najbogatija Hrvatica Izvor: GRGO JELAVIC/PIXSELL

2. Biserka Preininger Fižulić

Biserka Preininger Fižulić druga je najbogatija Hrvatica na listi, a znamo je kao suprugu mnogo poznatijeg bivšeg ministra Goranka Fižulića. O svom bogatstvu ne priča često. Većinska je vlasnica tvrtke 'Magma' koja je poznata po dječjim igračkama i jedna je od poznatijih hrvatskih poduzetnica.

 Biserka Preininger Fižulić je druga najbogatija Hrvatica Izvor: Davorin Visnjic/PIXSELL

1. Lada Fiorio Tedeschi

Najbogatija Hrvatica je Lada Fiorio Tedeschi, sestra Emila Tedeschija. Kolege je opisuju kao vrlo uspješnu, poduzetnu i samozatajnu. Kažu kako se ne voli razmetati svojim bogatstvom, niti istupati u javnosti.

 Lada Fiorio Tedeschi je najbogatija Hrvatica Izvor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Udana je za talijanskog poduzetnika Alessandra Fiorija i živi na relaciji Zagreb – Milano. Posjeduje dio dionica u Atlantis grupi što svakako doprinosi njezinom bogatstvu.

Povezane Vijesti