Partnerica Jeffa Bezosa (59), novinarka, voditeljica i pilotkinja Lauren Sanchez (53), dala je prvi intervju u kojem je progovorila o vezi s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu.

'Volimo biti zajedno i volimo raditi zajedno. Pomaže mi oko moje knjige. On radi na tome da dobije licencu za pilota. Zajedno letimo. Zajedno vježbamo. Cijelo smo vrijeme zajedno', rekla je za The Wall Street Journal.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez su varali svoje supružnike
Profimedia 

Život s osnivačem Amazona opisuje kao 'MasterClass'.

'Živjeti s Jeffom je kao da svaki dan imate prilike prisustvovati MasterClassu. Ono o čemu me stvarno puno naučio jest menadžment. Koji mi je najbolji savjet dao? Održavam jako puno sastanaka i uvijek bih na njima prva govorila, a on mi je rekao da sam ja šefica i da uvijek trebam pustiti ostale da kažu i da ja trebam govoriti zadnja, kako nitko ne bi bio pod utjecajem mog mišljenja. Također mi je savjetovao da mi sastanci traju kraće od sat vremena ako je moguće te da osoba koja vodi sastanak napiše dokument od šest stranica ili manje o čemu će se razgovarati i zašto. Ne znam kako mu to uspijeva, može satima čitati dokumente', ispričala je.

Lauren Sanchez dala je svoj prvi intervju
Profimedia 

Zatim je rekla da on ima i drugu stranu za koju ni ona nije znala.

'On je zaista jako duhovit. Nasmijava me cijelo vrijeme. Zna biti baš šašav. Kada sam prvi put čula kako se smije, pomislila sam - "ajme, što je ovo?". Sada mi se njegov smijeh baš sviđa. Ako smo na nekoj zabavi i razdvojimo se, moram samo pričekati koju sekundu i pratiti otkud se čuje njegov smijeh', otkrila je.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

Da ljubav ide kroz želudac potvrđuje i Lauren koja je otkrila da joj Bezos svake nedjelje radi 'najbolje palačinke na svijetu' koje ju dočekaju čim se probudi.

'On se vrlo rano budi. Zatim uzima svoju kuharicu Betty Crocker, a meni nije jasno kako najpametniji čovjek na svijetu još uvijek nije zapamtio običan recept', rekla je kroz smijeh.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

U intervjuu je otkrila kako veza s njim ima i svojih mana. Morala je, kako kaže, naučiti da ne odaje svoju točnu lokaciju baš nikome i da mora jako paziti što objavljuje na društvenim mrežama.

'Teško mi je paziti na to, ja sam veoma pričljiva i otvorena osoba i volim dijeliti svoje tajne. Morala sam se potruditi i naučiti da to ne smijem raditi. Bila mi je to dobra lekcija. Nekada bih govorila ljudima sve i svašta, ali sada moram paziti na privatnost i kontrolirati neke stvari', poručila je.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

Unatoč tome, tvrdi kako život s Bezosom ima više prednosti nego nedostataka.

'Naša tipična subota izgleda tako da se družimo s djecom, ručamo i uvijek nam je zabavno jer ne znamo gdje će nas razgovor odvesti', zaključila je Lauren.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

Inače, golupčići su nedavno su uživali u zimovanju u Aspenu, a njihovu će ljubavnu idilu vjerojatno uvijek pratiti priča iz samih početaka. Naime, iako su u (javno obznanjenoj) vezi od 2019., tek su se nedavno počeli u javnosti pojavljivati zajedno, a već je dobro znano da se Bezos u Lauren zaljubio dok je još bio u braku s MacKenzie Scott s kojom je dobio i četvero djece. U to vrijeme, Lauren je bila udana za izvršnog direktora holivudske agencije 'WME', Patricka Whitesella.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

Tada je njihov ljubavni četverokut izazvao prave medijske skandale. Bezos i Sanchez tajno su se viđali iza leđa svojih bračnih partnera, a upoznali su se upravo putem njezinog tadašnjeg supruga. Jeff i on bili su dobri prijatelji, a on ju je upoznao s Bezosom prije više od deset godina. U jednom su trenutku procurile kompromitirajuće poruke između Bezosa i Sanchez, ucjena nije nedostajalo, ali ljubavnici su uspješno postali 'normalan' par.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

Bezos ju je već navodno i zaprosio, a bivšoj je supruzi, s kojom je u braku bio 25 godina, prilikom razvoda morao isplatiti vrtoglavih 38 milijardi dolara.

Osim o njihovoj neobičnoj priči, mnogo se od početaka piše o izgledu nove Bezosove izabranice. Jasno je da je svoj izgled i više nego doradila kod plastičnog kirurga zbog čega je i dobila nadimak ‘plastične ljubavnice’, a mnogi ističu da je najgore pretjerala s usnama i grudima.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

Inače, Sanchez je karijeru započela kao reporterka i voditeljica, a dugo je vremena vodila 'Good Day LA' na Fox 11 televiziji. Kasnije se okušala i kao pilotkinja u helikopteru, a onda je osnovala i svoju kompaniju za snimanje. Naredala je i nekoliko televizijskih i filmskih uloga, vodila show 'So You Think You Can Dance' te se pojavila u filmskim hitovima 'Fight Club' i 'The Day After Tomorow'.

Lauren Sanchez zbog plastičnih operacija izgleda kao 'voštana figura'
Profimedia 

Iako ju je oduvijek krasio atraktivan izgled, fotografije iz prošlosti pokazuju da je na svom licu itekako intervenirala. Bila je prirodna ljepotica, stoga danas rastužuje što je postala poznata kao 'voštana figura’.