Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAŽNJU JE PRIVUKLA NJEGOVA TRANSFORMACIJA: Ovako danas izgleda vlasnik kluba koji je izgorio

Kristijan Babić se oglasio nakon što je izgorio njegov klub Mint.

 Kristijan Babić bio je u braku s Jelenom Perčin Izvor: DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

U Zagrebu je tijekom noći na utorak izgorio noćni klub Mint, a sad se medijima obratio vlasnik klubaKristijan Babić.

 Kristijan Babić se oglasio nakon što je izgorio njegov klub Mint Izvor: MATIJA HABLJAK/PIXSELL

Čuli smo jutros, nažalost da je klub izgorio. Još ne znamo koja je šteta unutra. Mene su obavijestili moji suradnici i ja sam došao čim sam mogao. Nemamo nikakve sumnje, jesu li instalacije ili je to nešto drugo. Klub je trebao biti otvoren kroz desetak dana, ovo je jedan veliki udarac. Nismo nikakve prijetnje dobivali. Kolika je šteta vidjet ćemo detaljno kad uđem unutra… Unutra je bila sva oprema spremna za otvaranje kluba, šteta je sigurno velika. Sigurno ćemo otkazati neke evente jer će nam biti potrebno neko vrijeme da obnovimo cijeli klub’, rekao je, piše 24sata, a pažnju je privukla njegova transformacija s obzirom na to da se nabildao i pustio bradu.

 Kristijan Babić bio je u braku s Jelenom Perčin Izvor: MATIJA HABLJAK/PIXSELL

Babića je domaća javnost upoznala kao tadašnjeg dečka, a kasnije i prvog supruga poznate hrvatske glumice Jelene Perčin. Njih dvoje bili su u braku tri godine, od 2008. do 2011., a zajedno su dobili kćer Lotu. Njihovo vjenčanje izazvalo je veliku pozornost javnosti.

 Kristijan Babić bio je u braku s Jelenom Perčin Izvor: DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

Na svadbi je bilo 60-ak najbližih prijatelja, među kojima i glumac Mislav Čavajda te manekenka i djevojka nogometaša Darija Srne, Mirela Forić. Jelena i Kristijan odlučili su se za romantično vjenčanje u zagrebačkoj Bazilici Srca Isusovog. Sam obred vjenčanja vodio je pater Zvjezdan LinićMladenci su unajmili zaštitare koji su brinuli da predstavnici medija ne uđu u crkvu.

Povezane Vijesti