Partnerica milijardera Jeffa Bezosa (59), Lauren Sanchez (53), trenutačno uživa u Parizu, a pratitelje na Instagramu ‘raspametila’ je novom objavom. Naime, podijelila je kratki video u kojem pozira na terasi u seksi crnoj spavaćici.

Bila je bosa i zavodljivo je gledala u kameru, a fanovi su joj poručili da je predivna. Prije toga je pozirala s Bezosom. Podijelila je nekoliko zajedničkih fotografija, a na jednoj od njih pao je i poljubac.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Instagram 

‘Plastična ljubavnica’, kako je mnogi zovu jer je pretjerala s operacijama, nedavno je dala prvi intervju kojem je progovorila o vezi s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu.

'Volimo biti zajedno i volimo raditi zajedno. Pomaže mi oko moje knjige. On radi na tome da dobije licencu za pilota. Zajedno letimo. Zajedno vježbamo. Cijelo smo vrijeme zajedno', rekla je za The Wall Street Journal.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

Da ljubav ide kroz želudac potvrđuje i Lauren koja je otkrila da joj Bezos svake nedjelje radi 'najbolje palačinke na svijetu' koje ju dočekaju čim se probudi. U intervjuu je otkrila kako veza s njim ima i svojih mana. Morala je, kako kaže, naučiti da ne odaje svoju točnu lokaciju baš nikome i da mora jako paziti što objavljuje na društvenim mrežama.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

'Teško mi je paziti na to, ja sam veoma pričljiva i otvorena osoba i volim dijeliti svoje tajne. Morala sam se potruditi i naučiti da to ne smijem raditi. Bila mi je to dobra lekcija. Nekada bih govorila ljudima sve i svašta, ali sada moram paziti na privatnost i kontrolirati neke stvari', poručila je.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Instagram 

Iako su u (javno obznanjenoj) vezi od 2019., tek su se nedavno počeli u javnosti pojavljivati zajedno, a već je dobro znano da se Bezos u Lauren zaljubio dok je još bio u braku s MacKenzie Scott s kojom je dobio i četvero djece. U to vrijeme, Lauren je bila udana za izvršnog direktora holivudske agencije 'WME', Patricka Whitesella.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
Profimedia 

Tada je njihov ljubavni četverokut izazvao prave medijske skandale. Bezos i Sanchez tajno su se viđali iza leđa svojih bračnih partnera, a upoznali su se upravo preko njezinog tadašnjeg supruga. ‘Plastičnu ljubavnicu’ zovu još i ‘ženom od 38 milijardi dolara’, jer upravo toliko novca je Bezos morao isplatiti bivšoj ženi nakon razvoda.