Medijski magnat Rupert Murdoch (91) razveo se u kolovozu prošle godine od 25 godine mlađe glumice i bivše manekenke Jerry Hall, a već ima novu partnericu.

Milijarder je snimljen na odmoru na Barbadosu u društvu 66-godišnje Ann-Lesley Smith, nekadašnje policijske kapelanke i udovice zvijezde country glazbe Chestera Smitha. Par je snimljen kako uživa na plaži, a potom i u kupanju te je Murdoch imao pomoć pri ulasku u more.

Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith na plaži
Profimedia 

Mnogi su primijetili da su prizori slični kao kad je bio na odmorima s Hall. Naime, jedva je hodao i nova partnerica mu je pomagala pri izlasku iz mora.

Rupert i Ann su se upoznali u studenom prošle godine, a kako pišu strani mediji, došli su na Barbados na poziv britanskog milijardera Anthonyja Bamforda koji posjeduje JCB, kompaniju koja se bavi proizvodnjom građevinske opreme.

Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith na plaži
Profimedia 

Ann iza sebe ima dva braka. Svojedobno je otkrila da je njezin prvi suprug bio nasilan zbog čega je 'pronašla Boga' i postala policijska kapelanka i volonterka u okrugu Marin u Kaliforniji.

'Kada sam počela hodati s Bogom, sve stvari u svijetu su mi postale besmislene', rekla je Ann.

Nakon toga se udala za američku zvijezdu country glazbe Chestera Smitha koji je posjedovao 13 televizijskih postaja u Kaliforniji i Oregonu. Preminuo je od srčanog udara 2008. u 79. godini života. Zajedno su 2005. snimili i album 'Captured by Love', a Ann sad radi kao radijska voditeljica.

Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith na plaži
Profimedia 

Inače, Murdochovo bogatstvo se procjenjuje na 17.6 milijardi dolara. S četvrtom bivšom suprugom Jerry Hall navodno nije imao predbračni ugovor pa je dobila 250 milijuna dolara i kuću u britanskom Henleyju vrijednu 13 milijuna dolara te vilu u Francuskoj koju joj je u tajnosti kupio prije četiri godine.

Rupert Murdoch i Jerry Hall vjenčali su se 2016.
Profimedia 

Mnogi su očekivali buran razvod i borbu za imovinu. Ipak, sve je proteklo mirno, a još se šuška o razlozima kraha njihova braka nakon šest godina.

Jerry nisu podnosila Rupertova djeca iz prvog i drugog braka, a potreslo ju je kad je on zatražio razvod putem e-maila. Prema pisanju stranih medija, jedna od stvari koja je presudila bivšim supružnicima je glumičina loša navika.

Rupert Murdoch i Jerry Hall vjenčali su se 2016.
Profimedia 

Naime, Hall se ne može odreći cigareta što je milijarderu oduvijek bilo odbojno. Često ga se moglo vidjeti kako stoji na distanci od nje kada bi pušila.

'Ali pušim, pijem, volim vino, volim sunčanje, pijem kavu. Radim svakakve stvari koje ne bih trebala', komentirala je 2014.

Rupert Murdoch i Jerry Hall vjenčali su se 2016.
Profimedia 

Navodno je Murdochu smetalo i što je Hall i dalje voljela mnogo tulumariti.

'Jerry je dosta mlađa te i dalje voli ići na zabave i plažu i želi se zabavljati. Ne zabavlja je biti medijska gejša niti korporativna supruga. Beskrajno kruženje svijetom u zrakoplovu tvrtke kako bi bila uz Ruperta zbog neke korporativne zabave više je ne privlači mnogo ako nekad prije i jest', ispričao je izvor za Daily Mail.

Rupert Murdoch i Jerry Hall vjenčali su se 2016.
Profimedia 

Murdoch i Hall vjenčali su se u ožujku 2016. nakon petomjesečne veze. Imali su skromnu, intimnu ceremoniju, a nakon sudbonosnog 'da' Rupert je na Twitteru napisao da je najsretniji čovjek na svijetu.

Podsjetimo, ovo je bio četvrti brak medijskom magnatu i ima šestero djece. Od treće supruge, 37 godina mlađe poduzetnice Wendi Deng, razveo se 2013. i imali su predbračni ugovor. Također, bio je u braku s bivšom stjuardesom Patricijom Booker od 1956. do 1967. i novinarkom Annom Torv od 1967. do 1998. godine.