Hrvatski poduzetnikIvor Vucelić već neko vrijeme čeka drugo dijete sa svojom suprugom, bivšom HRT-ovom voditeljicom Tomislavom Vucelić, djevojački Gudelj. Ona je sredinom kolovoza objavila obiteljsku fotografiju na kojoj pozira s mužem i njihovim sinom, a pažnju na fotki privukao je njezin trudnički trbuščić.

Ivor i Tomislava Vucelić ima sina Andreja
Instagram 

Pratitelji su joj čestitali u komentarima. Supružnici su se vjenčali u studenom 2017., a u lipnju iduće godine dobili su sina Andreja.

Andrej ima moje oči, a Ivorov nos i usta. Pun je energije i jako veselo dijete. Stalno priča, iako još ništa konkretno ne govori. Obožava biti vani, bez obzira na vrijeme, pa smo najmanje dvaput na dan u parku ili šetnji. Još se ne zna konkretno igrati s drugom djecom, ali ih primjećuje i voli da su oko njega. Dok je još bio u trbuhu, puštala sam mu glazbu i pjevala mu, a naviku smo zadržali i danas pa ne prođe dan, a da ne plešemo uz hitove koje sada Andrej odabire’, ispričala je Tomislava 2019. za Story i dodala kako joj je suprug podrška u svemu pa su tako zajedno odabrali i ime sinu.

Ivor i Tomislava Vucelić u braku su od 2017.
Dražen Kokorić 

S obzirom na to da Ivor ne želi propustiti ništa vezano uz Andrejevo odrastanje ili moje svakodnevne događaje, ako nije na sastanku, u pravilu je na telefonu sa mnom. Dakle, dnevno se čujemo nekoliko desetaka puta, šaljemo si fotografije... Nerijetko s drugog kraja svijeta rješava probleme ili zadatke koje ja ne stižem. Ako je kod kuće, trudi se maksimalno olakšati mi pa iskreno mislim da s njim nije teško imati ni desetero djece. Koliko god sam ponekad umorna na kraju dana, mislim da bi bilo sebično žaliti se jer su pravi životni problemi veći od jako zgusnutog poslovno-obiteljskog rasporeda’, poručila je.

Ivor i Tomislava Vucelić u braku su od 2017.
Dražen Kokorić 

Ivor Vucelić je danas zaposlen kao direktor hotelskog produkta i zakupa u najvećoj turističkoj kompaniji na svijetu. Ranije je punio medijske stupce zbog svog ljubavnog života. Naime, nekoć je ljubio brojne poznate Hrvatice, među ostalim Ivanu Hodak i Miju Kovačić.

Ivor Vucelić i Mia Kovačić bili su u vezi
Story 

Ipak, svi pamte njegov kratki brak s bivšom misicom i voditeljicom Lanom Pavić.

Ivor Vucelić i Lana Pavić razveli su se nakon samo dva mjeseca
PETAR GLEBOV/PIXSELL 

Vjenčali su se 2005., a mnogo jače od vjenčanja odjeknuo je njihov razvod svega dva mjeseca kasnije.