Zaručnica milijardera Jeffa Bezosa, Lauren Sanchez, privukla je pažnju na dodjeli nagrada 'Glamour Women of the Year 2023'. Zablistala je u crvenoj haljni koja joj je istaknula dekolte. Kosu je svezala i bila je odlično raspoložena.

Lauren Sanchez na dodjeli nagrada Glamour Women of the Year 2023
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Sinoć smo se nevjerojatno zabavili na dodjeli nagrada Glamour Women of the Year 2023!', napisala je među ostalim na Instagramu, a objavu joj je komentirao i Bezos koji je stavio emotikon vatre.

Lauren Sanchez na dodjeli nagrada Glamour Women of the Year 2023
Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia 

Lauren inače obilazi evente i druži se s poznatim 'facama', a nedavno je bila na proslavi 43. rođendana Kim Kardashian. Tad je nosila crnu lateks haljinu u kojoj su joj se nazirale bradavice.

Lauren Sanchez i Kim Kardashian na 43. rođendanu od Kim
Instagram 

Podsjetimo, milijarder se u Sanchez zaljubio dok je još bio u braku s MacKenzie Scott s kojom je dobio i četvero djece. U to vrijeme, Lauren je bila udana za Patricka Whitesella. Tada je njihov ljubavni četverokut izazvao prave medijske skandale.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bezos i Sanchez tajno su se viđali iza leđa svojih bračnih partnera, a upoznali su se upravo preko njezinog tadašnjeg supruga. ‘Plastična ljubavnica’, kako je mnogi zovu jer je pretjerala s plastičnim operacijama, ranije mu je ‘izbila iz džepa’ 38 milijardi dolara.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez varali su svoje supružnike
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, upravo pravo toliko novca je Bezos morao isplatiti bivšoj ženi nakon razvoda s obzirom na to da ju je varao sa Sanchez.