Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NIKAD U ŽIVOTU NISAM PLATILA RAČUN': Odustala je od liječničke karijere kako bi bila kućanica u Dubaiju

Autor Mislav Bosančić

Linda Andrade dobiva džeparac od supruga Rickyja koji navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno.

 Linda Andrade je poduzetnica i žena milijunaša Izvor: Instagram

Supruga bogatog poduzetnika, 23-godišnja Linda Andrade, nedavno se našla u središtu pozornosti nakon što je objavila video pod naslovom ‘Koliko trošim na njegu kao žena milijunaša’. 

Linda dobiva džeparac od supruga Rickyja koji navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura).

Nikada u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako platiti stanarinu’, izjavila je ova kućanica iz Dubaija, piše Daily Star.

Vjerujem da su moderne veze u kojima se sve dijeli pola-pola nesretne. To nije prirodno’, dodala je.

No njezina obitelj izrazila je zabrinutost zbog njenog načina života. Naime, Linda je odustala od snova da postane liječnica kako bi se udala s 19 godina, što je za njih kontroverzan izbor.

Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Oduvijek je želio da budem liječnica i to je bio i moj san. No, trenutno sam usredotočena na svoj brak. Potrebno je puno povjerenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako bi se brinuli za muškarca’, rekla je.

Na društvenim mrežama ponosno pokazuje kako se kupa u luksuzu.

Kavijar i tartufi su doslovno moja jedina hrana ovih dana’, pohvalila se u nedavnom videu.

U drugom videu je pak otkrila kako je 'bacila' oko 160.000 funti (182.000 eura) na samo jedan shopping.

Podsjetimo, u videu koji je podigao prašinu otkrila je da troši 500 dolara mjesečno na kosu, 750 dolara daje za šminku i njegu lica, a 700 dolara plaća osobnog trenera. Također, na spa centre daje 500 dolara mjesečno, dodatke prehrani plaća 100 dolara, za nokte daje 600 dolara, a na odjeću troši 2000 dolara mjesečno.

@lionlindaa Light work #selfcare#howmuchispendinaday#millionaire♬ follow me if ur hot - sspedups

Njegu tijela, točnije oblikovanje tijela i laserske tretmane ne plaća jer ima vlastitu tvrtku za to. Dakle, mjesečno na svoje potrebe troši oko 5150 dolara. Video je na TikToku pregledan više od tri milijuna puta, a zbog njega su je mnogi kritizirali da se rasipa novcem pa je isključila komentare.

Njezin suprug, poduzetnik Ricky Andrade, vlasnik je Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri.

Povezane Vijesti