Poduzetnica Mirjana Hrga na Facebooku je podijelila članak s naslovom: ‘20 kuća koje izgledaju kao da su ispale iz neke bajke ili najljepšeg sna’.

Mirjana Hrga redovito komentira aktualnosti
Robert Gašpert 

‘Zanimljiv tekst. Donose 20 kuća koje izgledaju kao da su ispale iz neke bajke ili najljepšeg sna. Zajedničko im je da sve imaju - dušu. Ni jedna od njih ne izgleda kao "kocketina" kakve niču kao gljive poslije kiše po Hrvatskoj. I ponovit ću. Dokle god imamo napuštenu starinu, ne bih dopustila ni jedan kvadrat novogradnje. Skupo je i teško? Tko nema neka ne obnavlja’, napisala je.

Mirjana Hrga o kućama
Facebook 

‘Puno je vlasnika, nemoguće, osuđeno na urušavanje...? Tu je država. Zakon o izvlaštenju i deponiranje pravedne naknade dok se vlasnici koji drsko ne brinu o svojoj imovini napokon ne jave. I da vidiš bajke. Pa to je jedna od rijetkih stvari osim nogometa koju možemo dobro unovčiti. Zašto bi spaljeni menadžer svoju ženu i djecu i na odmor odveo u kuću koja sliči na ured u kojem je pregorio?’, dodala je, a objavu je kasnije uklonila.

Mirjana Hrga redovito komentira aktualnosti
Dražen Kokorić 

Hrga je inače poznata po tome da na društvenoj mreži bez dlake na jeziku komentira aktualnosti i dijeli anegdote iz privatnog života.