Poduzetnik Josip Radeljak Dikan na Facebooku je objavio staru fotografiju na kojoj pozira s legendarnim hrvatskim trenerom Miroslavom Ćirom Blaževićem i poznatim odvjetnikom Zvonimirom Hodakom.

'Dragi prijatelju Ćiro, da samo znaš koliko nam fališ (čuvali te bijeli anđeli u raju). Sretan ti rođendan dragi Ćiro!!', napisao je i raznježio pratitelje objavom.

Dikan je poznat po tome da na društvenoj mreži dijeli trenutke iz privatnog života. Nedavno je bio na otvorenju izložbe 'Mit mode' umjetnika Dimitrija Popovića. Objavio je fotografije s izložbe, a na jednoj od njih pozira s Popovićem.

'Na večerašnjem otvaranju fascinantne izložbe mog dragog prijatelja Dimitrija Popovića, velikog slikara i crnogorsko-hrvatskog filozofa, pjesnika - svestranog umjetnika!!', napisao je.

Nakon toga je uživao na drugom eventu.

'Na predstavljanju novo izdane književne edicije Miroslava Krleže, priređene od mog dragog prijatelja vlasnika Školske knjige Ante Žužula, a sve u foajeu HNK-a - našli smo se stari prijatelji te proslavili događaj sa dobrim Imotskim vinom Antinog ćaće (sve dok ga nije nažalost pofalilo)!!!?', poručio je Dikan.