Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAD SE VOZI SAM U 'SKROMNIJEM' AUTOMOBILU: Todorić je nekad imao luksuzni vozni park i osobnog vozača

Život Ivice Todorića promijenio se padom Agrokora, a to pokazuju njegove najnovije fotografije.

 Ivica Todorić se sada vozi u 'skromnom' automobilu Izvor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Ivica Todorić (72) nekad je bio jedan od najutjecajnijih i najbogatijih hrvatskih poduzetnika, a njegov život na kojem su mu mnogi zavidjeli promijenio se padom Agrokora.

 Ivica Todorić se sada vozi u 'skromnom' automobilu Izvor: KRUNOSLAV PETRIĆ/PIXSELL

Nakon toga više ne vodi luksuzni život kao prije, a to su dokazale i njegove nove fotografije. Naime, Todorić je nedavno snimljen u Zagrebu i tada je sjeo za volan svog 'skromnog' SUV-a te se uputio u nepoznatom smjeru.

 Ivica Todorić se sada vozi u 'skromnom' automobilu Izvor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Velika je to razlika od dana kada je poduzetnik bio na vrhu. Prije je imao osobnog vozača koji ga je vozio u luksuznim limuzinama. Neke su dostizale i cijene nešto niže od 243.000 eura, kako su tada pisali domaći mediji. Cijena automobila u kojem je sada snimljen Todorić kreće se od 28.000 eura.

 Automobil Ivice Todorića Izvor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Bivši poduzetnik je nekad imao skupocjeni vozni park, a posebno je bio odan Mercedes-Benzu S-klase. Prema pisanju medija i snimljenim fotografijama, često ga se moglo vidjeti u limuzinama najvrjednijeg brenda automobila.

 Ivica Todorić se sada vozi u 'skromnom' automobilu Izvor: JURICA GALOIĆ/PIXSELL

U studenom 2018. Todorićeva supruga Vesna snimljena je s osobnim vozačem u Mercedesovom SUV-u kako dolazi po njega u Remetinec nakon uplate jamčevine od milijun dolara zbog sumnji u izvlačenje više od milijarde kuna iz Agrokora. Poduzetnik je posjedovao i Cadillac Escalade u kojem se navodno najviše voljela voziti njegova kći Iva.

 Vesna Todorić u Mercedesovom SUV-u Izvor: MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL

Također, u njegovom voznom parku bio je crveni helikopter Bell 427 kojeg je koristio u poslovne svrhe. Kao njegova vrijednost spominjala se cifra od dva i pol do tri milijuna eura.

 Helikopter Ivice Todorića Izvor: GRGUR ŽUČKO/PIXSELL

Imao je i jahtu, a cijeli Todorićev vozni park stavljen je na dražbu 2017. nakon pada Agrokora. Vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak pokrenuo je rasprodaju svih poduzetnikovih vrijednih pokretnina koje kompaniji nisu bile nužne za posao. Stručnjaci su tada isticali da će se tako priskrbiti nekoliko milijuna eura.