'Svima nam nedostaješ': Biznismen koji je oženio kćer najbogatije Hrvatice posvetio emotivnu objavu pokojnom ocu

Objavio je fotografiju svog pokojnog oca koji bi slavio 76. rođendan.

MCC / Spread Pictures / Profimedia

Suprug bogate nasljedniceTamare Ecclestone, biznismen Jay Rutland, na Instagramu je objavio fotografiju svog pokojnog oca koji bi slavio 76. rođendan.

Tata… Još jedan važan dan bez tebe. Još uvijek se čini nestvarnim. Sretan nebeski 76. rođendan. Cure su super i svima nam nedostaješ. Večeras ćemo podići čašu za tebe i prisjetiti se svih lijepih trenutaka. Volio bih da možeš biti s nama, ali siguran sam da hoćeš. Bog blagoslovio’, napisao je.

CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zatim je objavio fotografiju na kojoj pozira s obitelji u restoranu.

Tako je lijepo provesti tatin rođendan s obitelji. Svaki od njegove braće i sestara, dvije bivše žene, njegov unuk i moj brat. Smijali smo se, plakali, ali najvažnije od svega, sjetili smo ga se. Samo nedostaje moja sestra Joanne koja živi u drugoj državi. Kao što stara izreka Ernesta Hemingwayja kaže: 'Svaki čovjek ima dvije smrti, kad je zakopan u zemlju i kad netko posljednji put izgovori njegovo ime'. Nema šanse za to u skorije vrijeme’, poručio je.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Podsjetimo, Jay je Tamaru upoznao početkom 2013. na spoju na slijepo, a vjenčali su se samo šest mjeseci kasnije na Francuskoj rivijeri. Njihova starija kći Sophia rodila se 2014., a kćer Serenu dobili su 2020. godine.