'Volim te više nego što se riječima može opisati': Petra Ecclestone i suprug proslavili drugu godišnjicu braka

Par je u braku od 2022. godine. Zaručili su se 2018., a 2020. dobili su kćer Minnie.

Instagram

Mlađa kći Bernieja i Slavice Ecclestone, Petra Ecclestone i njezin suprug Sam Palmer proslavili su drugu godišnjicu braka. Bogata nasljednica na Instagramu je objavila njihove zajedničke fotografije i snimke.

'Sretna godišnjica mojoj osobi! 2 godine iza nas, vječnost pred nama. Za još mnogo zajedničkih avantura, smijeha i uspomena. Volim te više nego što se riječima može opisati', napisala je.

KAT / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par je u braku od 2022. godine. Zaručili su se 2018., a 2020. dobili su kćer Minnie. Petra je od 2011. do 2017. bila u braku s kontroverznim bogatašem Jamesom Stuntom, a zajedno su dobili troje djece - kćer Laviniju te blizance Andrewa i Jamesa. Njezin sadašnji suprug u svibnju je proslavio rođendan, a ona mu je tad posvetila emotivnu objavu.

Instagram 

'Sretan rođendan mom najboljem prijatelju, mojoj stijeni i srodnoj duši Samu Palmeru. Ti si najbolji suprug i otac i tako sam sretna što te imam u svom životu. Nikad nemoj prestati biti ti.. tako si brutalno iskren i izravan i to je jedna od mnogih stvari koje volim kod tebe. Hvala ti što se zbog tepe opet smijem.. Zauvijek sam ti zahvalna na ljubavi koju si mi pokazao kad mi je bila najpotrebnija. Volim te više danas nego jučer i obećavam da ću te voljeti svaki dan', napisala je.