Hrvatska odvjetnica otkrila detalje putovanja s mužem: 'Uvijek bez unaprijed rezerviranog smještaja, s minimumom stvari'

Objavila je fotografije s putovanja i otkrila kako je ono izgledalo.

Instagram

Hrvatska odvjetnica Ilina Cenov i njezin suprug, pjevač Sandi Cenov, nedavno su otputovali u Austriju i Njemačku, a ona je sad objavila fotografije s putovanja i otkrila kako je ono izgledalo.

'Svake godine, usred ljeta, moj Vođa puta, Sandi i ja pobjegnemo nekuda motorom. Empirijskim smo putem, kroz višesezonske putešestvije, utvrdili da su ljeti najbolja destinacija Alpe. Pa smo tako, kroz godine, prejahali slovenske, austrijske, talijanske, švicarske i njemačke planinske lance. Putovanje motorom samo je sebi svrha i cilj, a meni predstavlja slobodu za (s)krenuti gdje ti god srce poželi, i slobodu od svih moranja, viškova, konvencija...', napisala je.

Instagram 

'Uglavnom idemo samo s okvirnim planom puta, a uvijek s mogućnošću izmjena svih vrsta, uvijek bez unaprijed rezerviranog smještaja, s minimumom stvari, uvijek s Božesakloni frizurom, oblačenjem/skidanjem pored ceste...', dodala je.

Instagram 

'Sada je naš put trajao 3 dana, kroz 3 države, bezbroj planinskih prijevoja (pasionirani smo lovci na prijevoje), kroz predivne planinske ceste, 2 nacionalna parka, smaragdnim i tirkiznim jezerima smo izgubili broja, kao i pitoresknim selima, a nabrali smo oko 1700 km u dupetima... U ovih smo nekoliko dana postali urbani nomadi...', zaključila je.

Instagram 

Supružnici su u veljači proslavili 18. godišnjicu braka i imaju dvoje djece - sina Mikulu i kćer Zaru.

Fotografije Iline i Sandija Cenova pogledajte u galeriji: