'Odvratna svinjo': Tko je bivši muž Petre Ecclestone? Psihički ju je maltretirao i varao, a ona ga je javno izvrijeđala

Iako su mnogima izgledali idilično, kasnije je postalo javno da je bio fizički nasilan prema Petri.

RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mlađa kći Bernieja i Slavice Ecclestone, Petra Ecclestone, u sretnom je braku s agentom za nekretnine Samom Palmerom.

Instagram 

No, mnogi ne znaju da joj on nije prvi muž.

Tko je prvi suprug Petre Ecclestone?

Riječ je o kontroverznom Jamesu Stuntu. Rođen je 1982. i ima 42 godine. Bogatu nasljednicu oženio je 2011., a razveli su se 2017. godine. Zajedno su dobili troje djece - kćer Laviniju te blizance Andrewa i Jamesa.

Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia 

Iako su mnogima izgledali idilično, kasnije je postalo javno da je bio fizički nasilan prema Petri, a kako je i sama otkrila - psihički ju je maltretirao i varao. Poznato je kako je obožavao piti, drogirati se i tulumariti, a svojedobno je bio prisiljen proglasiti bankrot zbog divljeg načina života i loših poslovnih odluka.

Davidson / Goff Photos / Profimedia 

Stunt se na sudu tijekom brakorazvodne parnice ponašao sramotno i cijelo je vrijeme ometao sud - rugao se, smijuljio i dizao ruke u zrak. Navodno je rukom simulirao pištolj, a potom pokazao na svog punca Bernieja i nazvao ga 'pi*kom'. Na kraju ga je rukom udario po ramenu i izletio iz sudnice, a Bernie je krenuo za njim, no sudac ga je zaustavio.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

No, tu nije bio kraj njegovom neprimjerenom ponašanju. James je na odlasku kući reporterima cijelo vrijeme pokazivao srednji prst. Petra je na kraju dobila skrbništvo nad djecom, a par se kasnije javno obračunao na Instagramu. Sve je počelo kad je Petra, kako tvrdi, slučajno objavila fotografiju njihova zajedničkog sina te ju je odmah i obrisala, a njemu je to, sudeći po njegovoj objavi, netko dojavio.

RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Preko dvije godine nisam smio vidjeti sina, a ovo mi je poslao netko od mojih protivnika kako bi izazvao svađu između mene i moje bivše žene koju sam blokirao. Bolesno je kako se usuđuju koristiti moju voljenu mladu djecu kako bi me podbadali i izazvali emocionalnu patnju!', stoji u njegovoj objavi koju je Petra podijelila, a zatim mu je žestoko odgovorila.

Instagram 

'Prestani s lažima, ti odvratna svinjo. Nitko te nije sprječavao, imaš sudsku odluku da moraš obaviti test na droge prije nego što ih vidiš. Nisi to ni pokušao. Čak ih niti ne zoveš, niti im čestitaš Božić ili rođendan. Ti si lažljiva sramota od muškarca koja samo traži pozornost i sažaljenje. Prestani govoriti o mojoj obitelji i mojoj djeci. Odlazi', napisala je.

Instagram 

'Za Jamesa Stunta. Objavila sam ovo slučajno i čim sam shvatila da je javno, obrisala sam. Ne iznosi svoje mišljenje o mojoj djeci, teško da si otac godine i nemaš pravo iznositi mišljenja. Ti odvratna svinjo, odbij. Pusti nas na miru jednom zauvijek, zbogom', dodala je u drugoj objavi.

Instagram 

James je navodno bio težak tri milijarde funti i imao 200 automobila prije nego mu je sva imovina zamrznuta kad su se otkrile brojne poslovne prevare, među kojima su i one s nakitom. U međuvremenu je 'nestao' s društvenih mreža pa se ne zna gdje je danas i čime se bavi.