'Ne znam za vas, ali ja i u trudnoći...': Kći poznatog hrvatskog tajkuna iznenadila objavom

Nedavno je otkrila da čeka prvo dijete, a sad je otkrila čega se nije odrekla u trudnoći.

Instagram

Kći poznatog sesvetskog tajkuna Marijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, nedavno je otkrila da je trudna, a sad je otkrila čega se nije odrekla u trudnoći.

Instagram 

'Ne znam za vas, ali ja i u trudnoći treniram, od prvog dana. U Zagrebu sam normalno išla na treninge 2-3 puta tjedno, samo sam radila s manjim kilažama ili bez (planiram nastaviti kad se vratim), a sad kao i svake godine plivam svakodnevno. Moram priznati da mi je plivanje teže nego prije. Danas planiram preplivati 1200 metara, ovaj bazen ima 70 metara. Nekad bi mi to bilo ništa, ali sada je dovoljno za ostati u laganoj kondiciji', napisala je na Instagramu i upitala pratiteljice treniraju li i one u trudnoći.

Instagram 

Lucija je vlasnica i direktorica Medicinsko estetskog centra u Zagrebu, a krajem prošle godine otkrila je da će se baviti i dizajnom interijera.

Instagram 

Javnost ju je upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu 'Život na vagi'. U rujnu 2022. udala se za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka, a par sad čeka prvo dijete.

Fotografije Lucije Šarić Lončarek pogledajte u galeriji: