'Najbolje stvari u životu su besplatne': Nakon vijesti o razvodu, Rimac pokazao kako uživa i otkrio tko mu pravi društvo

Krajem lipnja u hrvatskim medijima odjeknula je vijest da se Rimac razveo od Katarine Lovrić.

Zvonimir Barisin/PIXSELL

Poduzetnik Mate Rimac na Instagramu je objavio snimke na kojima uživa u šetnji s prijateljima u Pustinji Blaca na Braču.

Najbolje stvari u životu su besplatne’, napisao je.

Raditi ovo 4 sata ne znajući što je ispod trave:

- Nema slomljenih gležnjeva

- Nema zmija', dodao je u drugoj objavi.

Instagram 

Podsjetimo, krajem lipnja u hrvatskim medijima odjeknula je vijest da se Rimac razveo od Katarine Lovrić nakon samo tri godine braka.

JOSIP REGOVIC/PIXSELL 

Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci. Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu’, rekao je izvor za Slobodnu Dalmaciju.

Zvonimir Barisin/PIXSELL 

Poduzetnik je 2021. oženio svoju dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić. Prvo su u svibnju imali tajno vjenčanje pred matičarom na obali u sklopu Vile Dalmacija u Splitu, a onda su se u srpnju vjenčali u crkvi u okolici Livna.