Kći hrvatskog tajkuna progovorila o problemima u trudnoći: 'Prepali smo se, nakon pregleda ustanovili su da...'

Lucija Šarić Lončarek je na Instagramu progovorila o problemima u trudnoći.

Instagram

Kći poznatog sesvetskog tajkunaMarijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, krajem srpnja je otkrila da ona i suprug čekaju prvo dijete.

Instagram 

Sad je na Instagramu napisala da je imala krvarenje u trudnoći.

Sada u 4. mjesecu trudnoće (znam da ste me to pitale) desilo mi se krvarenje. Naravno, prepali smo se i bili smo na Braču pa smo hitno morali u bolnicu u Split. Nakon pregleda ustanovili su da ne znaju zbog čega je došlo do toga i da je najvjerojatnije prevelika aktivnost. Preporuka je bila mirovanje i Duphaston tablete’, otkrila je.

Instagram 

Danas smo bili na pregledu, sve je tip top i lagano se ukidaju te mjere tako da se sutra vraćam raditi. Radit ću skraćeno, po 5 sati tako da znate zbog termina. Jako se veselim vratiti se, družiti se sa svojim curama, klijentima i raditi prekrasne obrve i tretmane lica’, dodala je u drugoj objavi.

Instagram 

Podsjetimo, Lucija je vlasnica i direktorica Medicinsko estetskog centra u Zagrebu, a javnost ju je upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu 'Život na vagi'. U rujnu 2022. udala se za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.

Fotografije Lucije Šarić Lončarek pogledajte u galeriji: