'Dok se kupam kraj bazena i uživam u miru...': Dikan pokazao dio svog luksuznog doma na Braču

On je poznat po tome da dijeli trenutke iz privatnog života.

Facebook

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan na Facebooku je objavio fotografiju i snimku iz dvorišta svoje kuće u Supetru na Braču i otkrio kako uživa.

Dok se kupam kraj bazena i uživam u miru SAM - zbog u tome značajnih intelektualnih napora, povećavam lagano proteinsku dozu (od jutros) svježim jajcima, škutom na kukuruznim prepečencima, a lubenica još se hladi! Ne znam kako ću i koliko ću još moći izdržati ove teške intelektualno/fizičko moralne napore, ali svakako pokušat ću još koji mjesec!!!’, napisao je.

On je poznat po tome da dijeli trenutke iz privatnog života, a nedavno se oprostio od Ratomira Tvrdića, jednog od najvećih košarkaša Jugoplastike i jugoslavenske reprezentacije, koji je preminuo u 81. godini.

NEĆU I NE ŽELIM VJEROVATI!!? Dragi prijatelju Rato - nikada te neću i ne želim zaboraviti! Vrijeme provedeno s tobom u mojoj mladosti jedno je od najljepših! U utakmicama sa Zadrom, živio si samo za trenutak zaje*ancije, da bi uspio progurati Pinu Gjerdji loptu KROZ NOGE!!? I uspijevao si!!!’, poručio je Dikan.