'Žene vole grube i ružne...': Zgodni biznismen koji je bio u zatvoru iznenadio bizarnom objavom

On na X-u ima više od tri milijuna pratitelja s kojima redovito dijeli kontroverzne stavove.

Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zgodni biznismen Tristan Tate iznenadio je objavom na društvenoj mreži X.

Nikad ne idem na manikuru kad sam kod luksuznog brijača. Volim svoje grube, ružne ruke. Žene također vole grube i ružne ruke’, napisao je.

Komentara ispod njegove bizarne objave nije nedostajalo. Tristan na X-u ima više od tri milijuna pratitelja s kojima redovito dijeli svoje kontroverzne stavove.

Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nikad se neću ispričati jer su mi mršave žene privlačne. 90% djevojaka s “oblinama” su samo debele’, napisao je prije nekoliko dana.

Nedavno su on i njegov brat Andrew Tate privedeni u Rumunjskoj u sklopu istrage o novim optužbama za kriminal, uključujući trgovinu ljudima i seks s maloljetnicom.

Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Braća Tate, protiv kojih je prošle godine podignuta optužnica za trgovinu ljudima i silovanje, zadržana su na ispitivanju tijekom noći nakon što su istražitelji izvršili pretrage u četiri njihove nekretnine u Bukureštu i okrugu Ilfov.

Alex Nicodim / imago stock&people / Profimedia 

U srpnju je žalbeni sud u Bukureštu zabranio Andrewu i Tristanu da napuste Rumunjsku dok čekaju suđenje za trgovinu ljudima poništivši raniju presudu koja im je dopuštala slobodno kretanje unutar Europske unije.

Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsjetimo, zloglasna braća i dvije Rumunjke uhićeni su krajem 2022. zbog sumnje na trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne skupine za seksualno iskorištavanje žena. Braći je pritvor preinačen u kućni pritvor u ožujku 2023.