'Poslije 500 eura i cijelog dana pretraga, saznali smo...': Kći hrvatskog tajkuna progovorila o drami koju proživljava

Krajem srpnja je otkrila da ona i suprug čekaju prvo dijete.

Instagram

Kći poznatog sesvetskog tajkunaMarijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, na Instagramu je objavila fotografiju svog psa koji, čini se, ima zdravstvenih problema.

Pile moje. Poslije 500 eura i cijelog dana pretraga, saznali smo apsolutno ništa. Isključili smo puno toga, ali ne znamo zašto je Kanni nikakav i jedva hoda’, napisala je.

Instagram 

Lucija ne krije da jako voli svog psa i dosad je više puta objavila njegove fotografije i snimke na kojima se igra. Podsjetimo, krajem srpnja je otkrila da čeka prvo dijete, a nedavno su ona i suprug organizirali neobičnu 'Gender reveal' zabavu na kojoj se otkriva spol djeteta.

Prvo je objavila snimku na kojoj njezini prijatelji i članovi obitelji govore što misle kojeg spola je beba. Zatim je objavila fotografije na kojoj ona i muž gledaju prema nebu, a vidi se plavi dim koji je otkrio da Lucija čeka sina.

Stiže dječak’, napisala je, a pratitelji su joj u komentarima čestitali.

Podsjetimo, Lucija je vlasnica i direktorica Medicinsko estetskog centra u Zagrebu, a javnost ju je upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu 'Život na vagi'. U rujnu 2022. udala se za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.

Fotografije Lucije Šarić Lončarek pogledajte u galeriji: