NEKOĆ SE NATJECALA U 'ŽIVOTU NA VAGI': Kći hrvatskog tajkuna ima razlog za slavlje, fotografije otkrile sve

Lucija Šarić Lončarek diplomirala je na zagrebačkom privatnom sveučilištu.

Instagram

Kći sesvetskog tajkunaMarijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, ima razloga za slavlje – diplomirala je na zagrebačkom privatnom sveučilištu.

univ.mag.oec. Šarić Lončarek’, napisala je u opis fotografije na Instagramu, a pratitelji su joj u komentarima čestitali.

Također, podijelila je videa i fotke s proslave, a na jednoj od objava pozirala je s obitelji pa se na fotografiji vidi i njezin otac Marijan.

Instagram 

Inače, Lucija se u rujnu prošle godine udala se za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka. Vjenčanje je održano na imanju Luna, a brojne goste zabavljali su Mate Bulić i Sandra Afrika.

Jako mi je teško izdvojiti jedan trenutak jer je cijela svadba za mene i sve moje bila nevjerojatno emotivna, nisam očekivala toliko emocija pa je svaki trenutak bio čaroban. Ako moram odvojiti baš jedan to bi bio trenutak kada sam izašla iz svoje kuće, a ispred je bilo puno Markovih prijatelja koji su bili jako veseli i svi su pjevali i skakali. Markova reakcija me oduševila, a ja sam ga jedva dočekala zagrliti. Slavilo se do ranih jutarnjih sati’, ispričala je Lucija u intervjuu za Story.

Podsjetimo, Luciju je javnost upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu ‘Život na vagi’.