'STAVILA SAM BOTOKS, FILERE U BRADU...': Žena milijunaša pokazala kako je izgledala prije estetskih zahvata

Linda Andrade objavila je fotografiju na kojoj je imala 17 godina, prije nego je bila na estetskim zahvatima.

Instagram

Supruga bogatog meksičkog poduzetnikaRickyja Andradea, 24-godišnja Linda Andrade, na Instagramu je objavila dvije fotografije – na jednoj je imala 17, a na drugoj 23 godine.

Instagram 

Sudeći po fotkama, nije promijenila samo frizuru i stil odijevanja, već su vidljivi estetski zahvati na koje je išla, što je i sama priznala. Naime, nedavno je odgovarala na pitanja pratitelja i otkrila što je sve promijenila na licu.

Instagram 

Osim filera u usnama, imaš li ljuskice za zube?’, jedno je od pitanja koje je dobila.

Nemam filere u usnama trenutačno, no razmišljam o tome. Ali da, imam ljuskice za zube, filere u bradi i botoks’, rekla je.

Instagram 

Također, pratitelje je zanimalo kako je tako mršava.

Prvih nekoliko sati u danu ne jedem ništa niti pijem išta osim vode. Kad sam sita, prestajem jesti. Smanjila sam unos dodanog šećera i povećala unos vlakana. Spavam punih 8 sati. Također, vježbam Pilates i kardio vježbe’, otkrila je.

Instagram 

Podsjetimo, Linda živi u Dubaiju sa suprugom Rickyjem koji je vlasnik Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura) i redovito svojoj supruzi daje džeparac.