'NA DANAŠNJI DAN SMO SE UPOZNALI': Nedavno je nabrojala 'mane' braka s milijunašem, a sad je objavila njihovu prvu fotku

Prošlo je točno osam godina otkad je Linda Andrade upoznala svog muža Rickyja.

Instagram

Linda Andrade otkrila je da je prošlo točno osam godina otkad je upoznala svog supruga, bogatog meksičkog poduzetnikaRickyja Andradea.

Na današnji dan prije osam godina upoznala sam svog mužića. I okinuli smo selfie taj dan, tako posebno’, napisala je u opis njihove zajedničke fotografije.

Instagram 

Zavijek sam zahvalna što sam te upoznala’, dodala je u opis fotke s vjenčanja.

Instagram 

Linda je inače poznata po tome da na Instagramu dijeli privatne trenutke, a nerijetko pokazuje kako izgleda život žene milijunaša. No nije sve med i mliijeko. Nedavno je objavila video u kojem je nabrojala ‘najgore stvari koje ti se dogode kad si u braku s milijunašem’.

Instagram 

Bojim se da me ne opljačkaju, uvijek moram izgledati 10/10, previše hrane + izbirljiva sam, žene žele mog muškarca, kupuje mi previše stvari, nikad mi ne dopušta da vozim, uvijek putujemo, umorna sam’, napisala je među ostalim.

Pratitelji su je tad napali.

Nezahvalna si’, ‘Prestani se žaliti, daj meni svoj život ako ga ne želiš’, ‘Može li mi netko objasniti je li ovo šala ili je ona stvarno toliko površna???’, pisali su joj.

Instagram 

Podsjetimo, 24-godišnja Linda živi u Dubaiju sa suprugom Rickyjem koji je vlasnik Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura) i redovito svojoj supruzi daje džeparac.