FOTOGRAFIJA JE IZNENADILA MNOGE: Ovako je kći najbogatije Hrvatice izgledala u mladosti

Tamara Ecclestone nedavno je objavila svoju fotografiju staru 23 godine.

BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Starija kći Bernieja i Slavice Ecclestone, Tamara Ecclestone (39), oduvijek je privlačila pozornost medija i javnosti. No znate li kako je ova bogata nasljednica izgledala u mladosti?

Timmie / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

To je otkrila nedavno, kad je objavila svoju fotografiju staru 23 godine. Ona je tad imala 16 godina i pozirala je u bež haljini s tijarom na glavi.

Instagram 

Fotografija je iznenadila mnoge. Inače, njezin muž je zgodni biznismen Jay Rutland. On ima 42 godine, a bogatu nasljednicu oženio je 2013.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Supružnici imaju dvije kćeri – djevojčica Sophia rodila se 2014., a kćer Serenu dobili su 2020. godine. Tamarina majka Slavica Ecclestone jedna je od najbogatijih Hrvatica.

Filip Brala/PIXSELL 

Tamara je nedavno, povodom početka školske godine, uputila poruku svim roditeljima te istaknula što je prema njezinom mišljenju važno za odgoj djece.

Instagram 

Roditelji, škola uskoro počinje i htjela bih vas zamoliti uslugu… Sjednite sa svojim djetetom na pet minuta i objasnite mu da ne postoji razlog za ismijavanjem nekoga zbog visine, težine, boje kože, nacionalnosti ili zbog toga što je netko autističan. Nema ništa loše u tome ako netko nosi istu obuću svaki dan. Objasnite im da iste snove nosi rabljena i nova školska torba. Molim vas, naučite ih da ne isključuju nikoga zato što je 'drukčiji' ili zato što nema iste mogućnosti kao drugi. Objasnite im da zadirkivanje boli i da je škola za učenje, ne za natjecanje. Ti i ja vrijedimo jednako!!! Odgoj dolazi od kuće’, napisala je.