ŽENA ARAPSKOG MILIJUNAŠA OPISALA SVOJ DAN: Kad se probudi, jedini joj je zadatak smisliti na što će spiskati mužev novac

Influencerica Soudi otkrila je kako izgleda dan žene milijunaša.

Instagram

Supruga arapskog biznismena i milijunaša Jamala Bina Nadaka, influencerica Soudi, na TikToku je objavila video pod nazivom: ‘Realan dan u životu žene milijunaša’. Čini se kako je njezin jedini zadatak kad se ujutro probudi smisliti na što će taj dan potrošiti mužev novac.

Pohvalila se kako ju je suprug prvo odveo u elitni restoran na kavu i kolač. Zatim su otišli u kino gledati film ‘Smrt u Veneciji’. Nakon toga su ‘skoknuli’ na večeru i častili se skupocjenim jelima. Dan su završili odlaskom na koncert.

Instagram 

Komentara ispod njezine objave nije nedostajalo. Inače, supružnici su u braku tri godine i žive u Dubaiju. Soudi je nedavno odgovarala na pitanja pratitelja.

Instagram 

Koji su zajednički interesi tebe i tvog supruga?’, zanimalo je jednog pratitelja, a ona mu je odgovorila: ‘Oboje volimo putovati’.

Je li vaš brak nastao iz ljubavi ili je dogovoren?’, pitali su je, a ona je otkrila: ‘Ljubav’.

Instagram 

'Koji je najskuplji poklon koji ti je kupio muž?', jedno je od pitanja koje je dobila, a Soudi je objavila fotografiju Hermès Birkin torbice koja košta nekoliko desetaka tisuća eura.