LJUBIO JE I MAJU ŠUPUT: Osvanule stare fotografije Mirjane Hrge i njezinog bivšeg muža

Mirjana Hrga i Dean Šarić snimljeni su 2009. na modnoj reviji.

Dražen Kokorić

Osvanule su 14 godina stare fotografije poduzetnice Mirjane Hrge i njezinog tadašnjeg supruga Deana Šarića. Bivša novinarka i poznati zagrebački oftalmolog su sad već davne 2009. gledali modnu reviju u jednom klubu i bili su odlično raspoloženi.

Filip Brala/PIXSELL 

Hrga, koja je danas u braku s odvjetnikomStašom Stefanovićem, za Šarića se udala 2008.

'S 38 godina više niste zaluđeni te možete vrlo mirno i racionalno procijeniti stvari. Ja sam procijenila da je Dean taj, a vrijeme će pokazati jesam li bila u pravu', bilo je njezino objašnjenje zašto se udala za oftalmologa, prenio je Večernji list.

Tomislav Miletić/PIXSELL 

Ipak, vrijeme je pokazalo kako nije bila u pravu pa je brak potrajao do 2013. kad se par odlučio razvesti. Zanimljivo je da je Šarić prije Hrge ljubio Maju Šuput. Pjevačica je prekinula s njim netom prije nego što se otkrila njegova veza s Hrgom. 

Boris Scitar/PIXSELL 

Maju, koja je za vezu Deana i Hrge saznala u novinama, tad je povrijedilo to što je on vezu s njom nazvao druženjem iako su čak živjeli zajedno.

Instagram 

To me izbacilo iz takta. Sebi sam to protumačila na način da je to rekao jedan novi Dean Šarić. Nekakav bajker i novopečeni Casanova, a ne Dean Šarić, gospodin, ugledni liječnik i pristojan čovjek s kojim sam nekad bila. Tada on to nije nazivao druženjem nego vezom. No, s obzirom na to da sam hodala s jednim drugim čovjekom, više me nije briga što izjavljuje’, ispričala je za Story 2008. godine.