'NEDOSTAJE MI MOJ MUŠKARAC': Nakon što se ljubila s misterioznim partnerom, kći najbogatijeg Srbina se požalila

Emma Zepter objavila je fotografiju na kojoj pozira u ne baš najboljem raspoloženju.

Instagram

Kći jednog od najbogatijih SrbinaFilipa Zeptera, Emma Zepter, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u ne baš najboljem raspoloženju.

Instagram 

Nedostaje mi moj muškarac’, napisala je Emma koja je nedavno objavila video na kojem pozira zagrljena s misterioznim muškarcem, a na kraju snimke su se poljubili.

Instagram 

Tko je on i u kakvom su odnosu, zasad nije poznato. Bogata nasljednica dosad je skrivala svoj ljubavni život kao zmija noge pa su ove objave zaintrigirale mnoge.

Instagram 

Inače, Emma ima 22 godine i studira psihologiju u Londonu. Na Instagramu je prati više od 14 tisuća fanova. Luksuzne vile, avioni, bazeni i putovanja česte su teme njezinih objava na popularnoj društvenoj mreži.

Instagram 

Njezinog oca Filipa Zeptera časopis Forbes je proglasio najbogatijim čovjekom u Srbiji na listi svjetskih milijardera za 2016. godinu. Njegovo bogatstvo tada se procijenilo na pet milijardi dolara.

Instagram 

Filip je poduzetničkim duhom vidio priliku u prodaji posuđa 'Zepter', a u toj je industriji ostao sve do danas i zaradio bogatstvo o kojem ‘obični smrtnici’ mogu samo sanjati.