HRGA IZNENADILA OBJAVOM: 'Ja sve svoje plaćam, čak i u vlastitom restoranu!'

Mirjana Hrga se opet raspisala na društvenoj mreži.

Dražen Kokorić

Nije dugo trebalo da bivša novinarka, poduzetnica Mirjana Hrga, objavi novi status na Facebooku.

Nije mi palo na pamet da veliki Gordon Ramsay ili londonski Ritz kupuju stolno rublje u malom hrvatskom mjestu Velikom Trgovišću! Oni su dio onih po cijelom svijetu koji su prepoznali top kvalitetu, 100% prirodni pamuk... Sad već malo zvučim kao reklama, ali baš me briga, jer ja - sve svoje plaćam (čak i u vlastitom restoranu!), a tuđem uspjehu se divim. Ne hvalim da mi bude poklonjeno. Samo tražim najbolje. Stvarno se divim kad ljudi stvaraju nove vrijednosti. I to od 1924.’, napisala je.

Hrga inače na Facebooku bez dlake na jeziku komentira aktualnosti i dijeli anegdote iz privatnog života. Nedavno je otkrila da se vozila tramvajem nakon dugo vremena.

Facebook 

Bravo ja! Nakon 30-ak godina, ponovno sam otkrila javni gradski prijevoz, a već godinama govorim da ću ga početi koristiti kao sav normalan svijet. Naime, namjestilo se tako da jutros moram taksijem na sastanak. Istina i Bog, nisam ni taksi naručivala 30-ak godina, pa ne čudi da sam zaguglala ono što pamtim: Taxi Zagreb. Konzervativna opcija. Super ljubazno preuzimanje narudžbe, divan vozač, uistinu ugodna vožnja’, napisala je i dodala:

‘Međutim, od HNK do Kvaternikovog trga 24,00 eura! Osjećas še šašavo... Nazad – tramvaj. Nakon istih tih skoro 30 godina... Divota. Gledaš svoje ljude, prizore koje pamtiš, a u vožnji ne stigneš pogledati, brzina pristojna, ne razmišljaš hoćeš li naći parking ispred kuće. I to sve za 0,53 eura. Nevjerojatno. Taxi - tramvaj: 24,00 eura - 0,53 eura!’.