KĆI HRVATSKOG TAJKUNA POZIRALA BEZ ŠMINKE PA SE POHVALILA: 'Danas sam izbijelila zube nakon 2 godine'

Lucija Šarić Lončarek objavila je fotografiju na kojoj pozira bez šminke.

Instagram

Kći poznatog sesvetskog tajkunaMarijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke.

Moje lice bez šminke 1 dan nakon tretmana’, napisala je.

Instagram 

Također, pohvalila se kako je izbijelila zube.

Danas sam i izbijelila zube napokon nakon 2 godine’, poručila je Lucija koja je vlasnica i direktorica Medicinsko estetskog centra u Zagrebu.

Instagram 

Nedavno se požalila da joj 'cvile' kočnice od BMW-a, a objavila je i odgovor koji je dobila od njihovog servisa.

Instagram 

Da li mi netko može objasniti tko je tu lud i što se ovdje dešava? Znači voziš auto od xy € (puno eura), novi BMW s novim BMW kočnicama i naručiš auto da ti promijene kočnice i oni kažu nema smisla jer su kočnice ko nove, to se sad dešava da kočnice cvile i da vam stavimo nove novcate bit će isto (kad kažem cvile mislim cijeli dan cvile na temperaturi od -1 ili 15 stupnjeva). Nakon što je to serviser rekao ja si mislim ma čovjek priča gluposti di bi si BMW dozvolio takvu sramotu da na semaforu stoje X6, Peugeot 308 i kombi Zrinjevac, a ono kočnice cvile na X6.... ne samo da se sramotiš jer ispada da ti ne održavaš svoj auto i da se ljudi okreću na te zvukove, nego ti još na službeni mail napišu da je to stvarno tako’, napisala je tad.

Instagram 

A evo što su joj odgovorili iz servisa.

Poštovana, nažalost Vam ne možemo 100% garantirati iz razloga jer je BMW izbacio iz proizvodnje azbest i uveo zamjenske sintetičke materijale te iz tog razloga dolazi do neugodnih zvukova. Osim tih zvukova kočnice su u potpunosti ispravne i sigurne za korištenje’, napisali su.