DIKAN IZNENADIO SNIMKOM: 'Na našu veliku sreću nije svijet samo ružne vijesti, ima i nevjerojatnih divota'

Dikan je objavio snimku na kojoj se mogu vidjeti brojni prizori iz prirode koji su ga oduševili.

Facebook

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (80) na Facebooku je objavio snimku na kojoj se, među ostalim, mogu vidjeti konji koji trče plažom, galebovi koji lete, nebo, mjesec i ostali prizori iz prirode koji su ga oduševili.

Na našu veliku sreću nije svijet samo ružne vijesti, ima i nevjerojatnih divota! Aleluja!’, napisao je.

Facebook 

Dikan je poznat po tome da na Facebooku dijeli trenutke iz privatnog života, a nedavno je objavio fotografiju na kojoj pozira s čašom vina, a društvo su mu pravili prijatelji s kojima je proveo cijeli dan u centru Zagreba.

'Ovako naporno, ali ugodno izgleda subotnji ručak u ex Blatu s dragim prijateljima, započet u 13 h do 21 h, zaliven sa cca 12/15 litara izvrsnog vina, a da o svježoj ribi i ne govorimo!! A smijehu nikad kraja....', pohvalio se.

Robert Gašpert 

Nakon toga je uživao na predstavi ‘Tere i Luce’, u kojoj glavne uloge igraju Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić. Objavio je fotografije i snimku iz kazališta te je pohvalio poznate hrvatske glumice.

Ovako zabavnu, duhovitu i aktuelnu predstavu, u našim teatrima, odavno nismo imali prilike vidjeti! Izvrstan dvojac glumica - Anja i Nataša (sa velikim prilogom zabavnog teksta i režije) - stalno nadmašuju jedna drugu! Bravo, sretna Vam i berićetna turneja, po cijeloj nam Hrvatskoj, a i šire!’, poručio je.